ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πώς θα είναι η ζωή στο Διαφάνι, έξι χρόνια μετά;

Όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, μετά το 150ο επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 στο οποίο ολοκληρώνεται και ο πρώτος κύκλος, η ιστορία κάνει ένα fast forward στις «Άγριες Μέλισσες». Η δράση μεταφέρεται 6 χρόνια μετά και μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια θα έχουν αλλάξει αρκετά. Πώς θα είναι τα πράγματα στο Διαφάνι;

Το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό TV O’Clock έρχεται να απαντήσει στην απορία μας. Το νέο spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες» περιγράφει ένα Διαφάνι με νέα πρόσωπα και νέες συμμαχίες.

Στο μέλλον, λοιπόν, σε σχέση με όσα παρακολουθούμε τώρα στις οθόνες μας, ο Τόλλιας βρίσκεται και πάλι στη θέση του κοινοτάρχη. Η μεγαλύτερη κόρη του έρχεται να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στη νέα σεζόν της σειράς. Η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω και πολιορκείται από ένα ακόμα νέο πρόσωπο.

Πρόκειται για τον Άγγελο, εγγονό του Νέστορα και βοηθού πλέον του ενωμοτάρχη του Διαφανίου, Προύσαλη. Εκείνος ομολογεί στον παππού του τον έρωτά του για τη Σοφούλα, ωστόσο εκείνη αγαπά τον Λάμπρο. Ο Λάμπρος παρόλο που η Ελένη Σταμίρη που βρίσκεται φυλακισμένη, αρνείται να τον εμπλέξει περαιτέρω στη ζωή της, απορρίπτει τα αισθήματα της Σοφούλας.

Η νέα συμμαχία στις «Άγριες Μέλισσες»

Ωστόσο ο νέος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» δεν έχει μόνο νέα συναισθηματικά μπλεξίματα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Κωνσταντής και ο Μελέτης είναι πλέον συνεργάτες, έχοντας στήσει μια επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους. Ο Κωνσταντής επιπλέον έχει μια νέα γυναίκα στη ζωή του, τη Δόμνα με την οποία ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους.

Όπως κατάλαβες η ζωή στο Διαφάνι έξι χρόνια μετά θα είναι πολύ διαφορετική. Προς το παρόν συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις πρώτες ημέρες της Ελένης στη φυλακή και τις αλλαγές που έχει φέρει αυτή η καταδικαστική απόφαση στην ζωή των πρωταγωνιστών της σειράς.