ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεθέαση βρέθηκε στα ύψη στο φινάλε και το Twitter σπάραξε για τον Μιλτιάδη

Ο Γιώργος Γάλλος, ως Μιλτιάδης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». ΑΝΤ1

Τον δεύτερο κύκλο της ολοκλήρωσε η σειρά «Άγριες Μέλισσες» την Πέμπτη 3 Ιουνίου. Το μεγάλο φινάλε της σειράς περιείχε μεγαλειώδεις δραματικές σκηνές και ερμηνείες που θα μείνουν εντυπωμένες στη μνήμη των τηλεθεατών. Η σειρά ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για το φθινόπωρο και αποχαιρέτησε τους φετινούς «αγώνες τηλεθέασης» με υψηλότατες επιδόσεις.

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχει καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Παρά τον όγκο των επεισοδίων, που ίσως προμήνυαν ότι κάποια στιγμή η σειρά θα επαναλάμβανε τον εαυτό της, οι σεναριογράφοι της, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έχουν τον τρόπο να ανανεώνουν πάντα το ενδιαφέρον του κοινού. Η «συνταγή» γίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη στα καθηλωτικά φινάλε των κύκλων της σειράς Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό αποτυπώνεται στην τηλεθέαση, που σημειώνει η σειρά.

Η υψηλή τηλεθέαση του φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες

H τηλεθέαση για τη σειρά Άγριες Μέλισσες κινήθηκε την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο 38,5% στο σύνολο του κοινού και στο 37,6 % στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα λίγο πριν το τέλος η τηλεθέαση του φινάλε άγγιξε και το 43,5%, αφήνοντας πολύ πισω του κάθε άλλο πρόγραμμα της Prime Time Ζώνης.

Οι τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες χρειάστηκε να αποχαιρετήσουν έναν ακόμα αγαπημένο τους χαρακτήρα, τον Μιλτιάδη που υποδύθηκε επί δύο τηλεοπτικές σεζόν ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος. Πριν ακόμα στεγνώσουν τα δάκρυά τους για τον χαμό της Ανέτ (την ενσάρκωσε η Κάτια Δανδουλάκη), άνοιξαν ξανά οι βρύσες για τον Μιλτιάδη.

Το Twitter αποχαιρέτησε τον Μιλτιάδη και υποκλίθηκε στον Γιώργο Γάλλο

Ο Μιλτιάδης ήταν εκείνος που έσωσε τις πρωταγωνίστριες στης σειράς Άγριες Μέλισσες, αδελφές Σταμίρη, από τους άνδρες που η Μυρσίνη Σεβαστού είχε προσλάβει για να τις δολοφονήσουν. Έπειτα πήγε στο σπίτι του αδερφού του, Δούκα Σεβαστού, όπου αντίκρισε την αδερφή τους, Ανέτ, νεκρή. Αφού απείλησε με το όπλο του τον Δούκα, βρέθηκε στο σημείο όπου είχε δολοφονηθεί ο γιος του, ο Γιάννος. Εκεί ξεψυχά τραυματισμένος ήδη από την προσπάθειά του να σώσει τις τρεις αδελφές. Λίγο πριν σβήσει ο Γιάννος σε μία σκηνή μεταφυσική ήρθε να τον πάρει μαζί του.

Ο Μιλτιάδης ψιθύριζε στίχους από το τραγούδι «Μάτια Κλειστά» του Alex Sid, που υπογράφει τη μουσική της σειράς «Άγριες Μέλισσες» κι έφυγε από το τηλεοπτικό σύμπαν του Διαφανίου και από την οθόνη μας. Ο γιος του, Λάμπρος ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό, σκίζοντας την καρδιά των τηλεθεατών στα δύο.

Το Twitter παρακολουθούσε τις εξελίξεις σκηνή τη σκηνή έχοντας δίπλα του απαραιτήτως χαρτομάντιλα. Στο φινάλε του Μιλτιάδη, ο σχολιασμός πήρε φωτιά.