TECH

Αυτό το stylish smartwatch είναι ο φύλακας της «καρδιάς σου» και με Black Friday χτύπο!

HUAWEI

Είμαι οπαδός της τεχνολογίας και κυρίως της ευκολίας που αυτή έφερε στη ζωή μας, το δηλώνω. Φλερτάρω επικίνδυνα με την αναβλητικότητα και η τεχνολογία είναι εκείνο το μαγικό κλειδί που με βάζει σε πρόγραμμα. Δεν θα ντραπώ να σου το παραδεχτώ, συχνά το κίνητρό μου για να με φροντίζω περισσότερο είναι τα gadgets. Συγκεκριμένα το τελευταίο μου κίνητρο είναι το νέο HUAWEI Watch GT 3 Pro.

Τα HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium και HUAWEI Watch GT Pro Ceramic έχουν γίνει ο καθημερινός μου σύντροφος στον τομέα της ευεξίας. Πολύ εύκολα θα μπορούσα να αφήνω το stress να με καταβάλει, να κάνω διακοπτόμενο ύπνο, να μην φροντίζω την φυσική μου κατάσταση και να τα προσπερνώ όλα αυτά με τη φράση «Έτσι είναι για όλους, η καθημερινότητα είναι πιεστική» και να μην κάνω τίποτα τελικά για να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής μου. Θα μπορούσα, αλλά χάρη στο HUAWEI Watch GT 3 Pro δεν το κάνω πια. Από τότε που αυτό το smartwatch βρέθηκε στον καρπό μου, δεν μπορώ πια να παραβλέψω κανένα από τα μηνύματα που στέλνει το σώμα μου.

Το σώμα μας μάς μιλάει, προσπαθεί να μας ειδοποιήσει όταν δεν είναι χαρούμενο, όταν χρειάζεται φροντίδα, όταν το έχουμε πιέσει περισσότερο από όσο αντέχει. Το σώμα μας στέλνει συνεχώς μηνύματα αλλά πολλές φορές η καθημερινότητα μάς εμποδίζει να τα μεταφράζουμε. Συνέβαινε και σε μένα αυτό.

Κοιμόμουν αργά, ξυπνούσα κουρασμένη, οι παλμοί μου ανέβαιναν κάθε φορά που είχα να αντιμετωπίσω μία δυσκολία και το χειρότερο, δεν έκανα εύκολα μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ του κρεβατιού, του γραφείου και του καναπέ μου. Πλήρης καταστροφή θα σκεφτείς και θα έχεις και δίκιο. Για μένα ήταν απλά μία χαμένη μετάφραση όλων όσων το σώμα μου θα ήθελε να ξέρω.

Το HUAWEI Watch GT 3 Pro κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά για μένα, του μεταφραστή. Και την κάνει εξαιρετικά προσφέροντάς μου ταυτόχρονα απαράμιλλο στιλ μέσα από τη Ceramic έκδοσή του. Δύο σε ένα δηλαδή. Και βελτίωσα τη ζωή και την καθημερινότητά μου και το στιλ μου. Το καλύτερο νέο είναι ότι τώρα μπορείς κι εσύ να χαρίσεις αυτό το δώρο ευεξίας στον εαυτό σου εκμεταλλευόμενη την Black Friday, καθώς και οι δύο εκδόσεις (Titanium και Ceramic) του HUAWEI Watch GT Pro συμμετέχουν στις προσφορές της. Μάλιστα, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro θα το βρείτε -100€ της αρχικής του αξίας!

HUAWEI HUAWEI

Το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι ο φύλακας της καρδιάς και της ευεξίας μου

Τα νέα HUAWEI Watch GT 3 Pro στην Titanum και την Ceramic εκδοσή τους έχουν έρθει για να γίνουν αχώριστοι σύντροφοί σου. Κι έχουν έρθει για να γίνουν φύλακες της καρδιάς σου, μέσα από τη νέα εφαρμοφή HUAWEI ECG, που αποτελεί μία λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG (πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση), που χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+ κάνει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.

Είναι ένα smartwatch σχεδιασμένο να με κρατά ενημερωμένη για την κατάσταση της υγείας μου, πράγμα που άλλαξε όλη την καθημερινότητά μου. Με τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG, το HUAWEI Watch GT 3 Pro καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τον φλεβοκομικό ρυθμο και την κολπική μαρμαρυγή μου. Με το πάτημα του κουμπιού ECG για 30 δευτερόλεπτα και χάρη στην υψηλή τεχνολογία του ρολογιού, με την επίστρωση ματ τιτανίου και χάρη σε ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας, βλέπω την καταγραφή στην οθόνη μου.

Επιπλέον κάθε φορά που η καρδιά μου «ξεφεύγει» από τον φυσιολογικό της ρυθμό άμεσα το HUAWEI Watch GT 3 Pro με ειδοποιεί κι εγώ βρίσκω χρόνο να χαλαρώσω.

HUAWEI HUAWEI

Το HUAWEI Watch GT 3 Pro μετρά επίσης μέσω της τεχνολογίας παρακολούθησης καρδιακών παλμών και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα μου, ενώ η φροντίδα του οργανισμού μου δεν σταματά εκεί. Το ρολόι μου διαθέτει τον αλγόριθμο παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep 2.0 που προδιορίζει βασικές καταστάσεις ύπνου, βαθμολογεί την ποιότητα ύπνου μου και παράλληλα μου λέει μέσα από εξατομικευμένες συμβουλές πώς να τη βελτιώσω για να ξυπνώ επιτέλους ξεκούραστη. Μάντεψε, πιάνει τόπο αυτή η συνεχής φροντίδα.

Σου είπα ήδη ότι η τεχνολογία με βοηθά να δημιουργώ και να τηρώ τα προγράμματά μου κι αυτή συμβαίνει και σε ό,τι αφορά το σώμα και την ευεξία μου. Χάρη στη λειτουργία Healthy Living του HUAWEI Watch GT 3 Pro, βάζω στόχους, από το πόσο νερό πίνω στην προπόνησή μου μέχρι το πόσα βήματα θα κάνω και τους πετυχαίνω. Και φυσικά, το νέο HUAWEI Watch GT 3 Pro φροντίζει να με κρατά ενήμερη και για τον εμμηνοροϊκό μου κύκλο, που αποτελεί μεγάλο μέρος της φυσικής μου κατάστασης, της διάθεσής μου, της ενέργειάς μου. Μέσα από το ρολόι μου μπορώ να υπολογίσω την ημερομηνία έναρξης του κύκλου μου, την ωορρηξία μου κλπ, αλλά ακόμα κι αν ξεχαστώ μου στέλνει τις απαραίτητες ειδοποιήσεις.

Ένα ρολόι με αθλητική κληρονομία που θα σε σηκώσει από τον καναπέ

Μιλώντας για προπόνηση, το HUAWEI Watch GT 3 Pro δεν μου αφήνει περιθώρια να μην βρω το άθλημα που μου αρέσει και να μπορέσω να παρακολουθήσω τις επιδόσεις μου. Διαθέτει περισσότερες από 100 προπονήσεις για να επιλέξω, από το τρέξιμο μέχρι την ορειβασία, την κολύμβηση, το σκι, το γκολφ και πόσα ακόμα και κάθε φορά που επιλέγω μία από αυτές, τα δεδομένα που καταγράφει μου δείχνουν όχι μόνο την πρόοδο της φυσικής μου κατάστασης αλλά και τον τρόπο -μέσα από εξειδικευμένες συμβουλές- να βελτιώσω την απόδοσή μου με λιγότερη κόπωση.

Κι αυτός ο συνδυασμός είναι μαγικός για μένα, που δεν είναι τόσο ότι απολαμβάνω να αθλούμαι όσο ότι αγαπώ να φροντίζω (επιτέλους) καλύτερα το σώμα μου. Επιπλέον, καθώς είμαι και κοινωνικό ον, βρήκα μεγάλο ενδιαφέρον κι ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να αθληθώ μέσα από το γεγονός ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro μου επιτρέπει να μοιραστώ τις προπονήσεις μου με τους φίλους μου και να τους καλώ να αθληθούμε μαζί, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα γεω- εντοπισμού GNSS DualBand με τεράστια κάλυψη, χωρίς παρεμβολές πράγμα που καθιστά σχεδόν απίθανο να κάνω κάποιο λάθος.

HUAWEI HUAWEI

Η αισθητική στο επίκεντρο με τα νέα HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium και Ceramic

Όταν η τεχνολογία συνδυάζεται με την αισθητική εκεί τα gadgets κερδίζουν πραγματικά την καρδιά μου. Γι’ αυτό και τα νέα HUAWEI Watch GT 3 Pro με κέρδισαν με την πρώτη. Η έγχρωμη οθόνη AMOLED με ακόμα υψηλότερη ανάλυση και ευκρίνεια, το ελαφρύ τους σώμα από τιτάνιο που αντέχει στον χρόνο κι είναι γυαλισμένο έτσι που να αποδίδει τρισδιάστατο φινίρισμα, αλλά και το κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφειριού καντράν των HUAWEI Watch GT 3 Pro, και το καλυμμένο από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας πίσω μέρος τους, τα κάνουν μικρά αριστουργήματα καλαισθησίας. Επιπλέον τα κάνουν και τεχνολογικά «θαύματα» αφού πέρα από τις άπειρες λειτουργίες τους, μπορούν να «αισθανθούν» και τις μικρότερες αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματός μου.

Οι εκδόσεις Titanium και Ceramic δε απογειώνουν το κομμάτι της αισθητικής. Έχουν και τα δύο 3D περιστρεφόμενη κορώνα αφής που σου θυμίζει τα παλιά παραδοσιακά ρολόγια αλλά καθώς μιλάμε για την απόλυτη τεχνολογία στην πραγματικότητα σου επιτρέπει να κάνεις zoom, να περιηγηθείς στις εφαρμογές του έξυπνου ρολογιού σου και να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις του. Είναι ανθεκτικά σε γρατζουνιές και θραύση και είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το δέρμα υλικά.

Σε ό,τι αφορά την (αγαπημένη μου) Ceramic Edition η τεχνογνωσία συναντά την τέχνη, αφού το κεραμικό και το μέταλλο συνδυάζονται σε ένα σχέδιο που αντλεί έμπνευση από τη Γέννηση της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι κάνοντας το ρολόι απαραίτητο αξεσουάρ για τις πιο κομψές εμφανίσεις.

HUAWEI

Και φυσικά τι να την κάνω όλη αυτή την τεχνολογία αν δεν έχω και τη δοκιμασμένη μπαταρία της ιστορικής σειράς HUAWEI WATCH GT 3 να τη συνοδεύει; Την κληρονομεί και η νέα σειρά αυτή την μπαταρία με την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια των 14 ημερών (στο HUAWEI WATCH GT 3 Pro TitaniumEdition) ή 8 με έντονη χρήση, ενώ το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει μπαταρία 7 ημερών ή 4 ημέρες με βαριά χρήση. Επιπλέον η ασύρματη φόρτιση που είναι κατά 30% ταχύτερη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση μου έχει λύσει τα χέρια. Ή καλύτερα μου τα έχει δέσει μόνιμα με το HUAWEI WATCH GT 3 Pro μου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.