ΤΑΞΙΔΙ

Αυτή είναι η πόλη με το καλύτερο φαγητό στον κόσμο

istock

Όταν κανονίζουμε τις διακοπές μας, κατά κύριο λόγο επιλέγουμε έναν προορισμό σκεπτόμενοι τα μουσεία, τις παραλίες και τι εμπορικό ενδιαφέρον έχει μία περιοχή. Για όσους όμως παίρνουν στα σοβαρά το φαγητό, αναζητούν τον επόμενο top προορισμό τους, για να απολαύσουν πιάτα που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Στην Ευρώπη είναι αλήθεια ότι, μπορείς να αποκτήσεις αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες, καθώς η κάθε χώρα και περιοχή έχει τα δικά της τοπικά προϊόντα, τα οποία τη διαφοροποιεί από την άλλη. Άλλωστε, μέσα από το φαγητό αντιλαμβάνεται κανείς αμέτρητες πληροφορίες για τους ανθρώπους, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του κάθε τόπου ξεχωριστά.

Μία ευρωπαϊκή πόλη που μπορεί και επίσημα να πει ότι έχει το καλύτερο φαγητό στον πλανήτη. Σε σχετική λίστα του περιοδικού Time Out η Νάπολη αναδείχθηκε στην πόλη με το καλύτερο φαγητό παγκοσμίως. Το περιοδικό ερεύνησε χιλιάδες ντόπιους σχετικά με το φαγητό στην πόλη τους για να καταλήξει σε μια ολοκαίνουργια κατάταξη των καλύτερων πόλεων στον κόσμο για φαγητό. Σε αυτή τη λίστα, η Νάπολη βαθμολογήθηκε ως η καλύτερη πόλη στον κόσμο για την ποιότητα και την προσιτή τιμή της στο φαγητό.

Για ποιο φαγητό φημίζεται;