ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

5 αποδείξεις ότι το “First Dates” είναι η ένοχη απόλαυση που όλους μας ενώνει

Star TV

Το First Dates με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί το βλέπεις για να γελάς. Όλοι το ξέρουν αυτό. Και οι δημιουργοί του. Δεν τους αφορά να βρει το άλλο του μισό κανείς. Αλλά, να γίνουν viral. Κι έχουμε τις αποδείξεις. 

Για εκείνους που δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, το First Dates δείχνει 2 άτομα που συναντιούνται σε ένα εστιατόριο για το πρώτο ραντεβού. Στο τέλος του γεύματος δίνουν κάτι σαν συνέντευξη σχετικά με τη συμβατότητα και την ερωτική τους χημεία και ερωτώνται αν θέλουν να ξαναβρεθούν. Η μετρ του έρωτα, η Ζεν, έχει επιμεληθεί την ατμόσφαιρα και περιμένει με ανυπομονησία να γνωρίσει τους daters!

Θέτις: «Οι άνδρες δεν έχουν δικαίωμα επιλογής, κάνουν αυτό που θέλω εγώ!»

 Ο Μάκης από την Πιερία δεν ήθελε να πει πολλά λόγια. Ευαίσθητη ψυχούλα. Κέρδισε το 2ο ραντεβού χωρίς να πει τίποτα. Πέρα από το «ο,τι πεις». Με τα μάτια μίλησε με την Θέτιδα. 

Το παιδί που θεώρησε νορμάλ να μιλήσει για τα αέριά του που μυρίζουν μέντα 

Ο αχάμπαρος 20χρονος (που τα βρίσκουν αυτά τα φυντάνια) όταν η Αλεξάνδρα του είπε ότι της αρέσουν οι άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους, φλέξαρε κάτι που κανείς δεν είχε σκεφτεί ποτέ. «Εγώ γενικά περιποιούμαι πάρα πολύ τον εαυτό μου. Και μπάνιο… δεν θα σου βρωμίσω. Βασικά… δεν θα το πω!», είπε με την Αλεξάνδρα να τον προτρέπει να της πει.

«Ακόμα και το αέριό μου δεν βρωμάει, στο ορκίζομαι! Αφού οι φίλοι μου, μου λένε ”μα@@@@ τι κάνεις;” Και κλ@@@ μέντα! Το εννοώ όντως», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος. Ραντεβού με άρωμα menthol. Δεν μας λυπούνται στο Star. Είναι τόσο τραγικά γελοίο όλο αυτό που δεν μπορείς να λειτουργήσεις ως νοήμων θεατής απέναντί του.

Συζήτηση στο First Dates για εξωγήινους

Πόσο καμμένο το θέλεις το ραντεβού; Και Κθούλου είχαμε, και ΛΕΞ είχαμε. «Υπάρχουν εξωγήινοι;», ρώτησε η Λούσι τον Σπύρο, τι πιο σύνηθες. Τότε ο Σπύρος της απάντησε με στίχους από ΛΕΞ. «Εξωγήινοι, διαστημόπλοια και ουσίες, πέφτουμε από τις πολυκατοικίες»Δεν τα βρήκαν τα παιδιά.  Αφιερωμένο στους τηλεθεατές που πιστεύουν ότι δεν βλέπουν scripted ριάλιτι.

Το επεισόδιο με soundtrack  Μαίρη Λω

Η παραγωγή προφανώς γνωρίζει και τα  προσωπικά δεδομένα και μπορεί να κάνει το τελικό μοντάζ. Ποιος κάνει το matching των singles επίτηδες τόσο αποτυχημένα;

ΜΑ ΡΙ ΝΑ crossover επεισόδιο στο First Dates 

Ο παικταράς είναι φαν Eurovision και τραγουδά στο μπάνιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί γελάει ο κόσμος αυτές τις μέρες. Ακαπέλα δεν μας πήγε τάπα. Μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε τάση το Boysober.