ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κι όμως, ο 4ος κριτής του GNTM θα είναι γυναίκα. Η μεγάλη επιστροφή της Ιωάννας Ντέντη(;)

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να φάνταζε σχεδόν σίγουρο ότι τη θέση του τέταρτου κριτή του GNTM, μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, θα καταλάμβανε ο Γιώργος Καράβας. Η ανατροπή όμως δεν άργησε να έρθει. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» του Star, ο 4ος κριτής του reality μοντέλων του σταθμού θα είναι γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον «αέρα» της εκπομπής, το πρόσωπο που θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του GNTM έχει ήδη αποφασιστεί. Η ανακοίνωση του ονόματος θα γίνει από το ίδιο το κανάλι μετά τη διεξαγωγή του τελικού του MasterChef. Μάλλον τότε είναι που θα προβληθεί το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του GNTM Boys & Girls.

«Το τέταρτο μέλος έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την παραγωγή του Greece’s Next Top Model, το ξέρουμε το πρόσωπο ποιο είναι και είναι γυναίκα. Την πληροφορία για το ποια θα είναι η κριτής του GNTM 3 θα το μάθουμε από το Star αμέσως μετά τον τελικό του MasterChef 4», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τις δηλώσεις της Ιωάννας Ντέντη, φιναλίστ του παλιού Next Top Model που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Η Ιωάννα Ντέντη είναι μία γυναίκα που πέρασε μέσα από τη διαδικασία του “Next Top Model” και εξασφάλισε χάρη σε αυτό ένα πρώτο εισιτήριο για την καριέρα της στο εξωτερικό. Όπως και στο GNTM έτσι και στους πρώτους κύκλους του reality στον ΑΝΤ1, επικεφαλής ήταν η Βίκυ Καγιά. Η Ιωάννα Ντέντη αναφέρθηκε σε εκείνη αλλά και στην εμπειρία της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις για τη θέση του κριτή του reality show.

Η Ιωάννα Ντέντη έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM

«Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ και ήταν ο λόγος που μπήκα στο παιχνίδι. Το GNTM ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και ήθελα να αποχωρήσω από αυτό, αλλά επειδή η Βίκυ πίστευε πολύ σε μένα μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν στην αποχώρηση από το GNTM, αλλά πρόσφατα ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα», είπε για τη Βίκυ Καγιά και την δική της εμπειρία στο παιχνίδι.

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM για τη θέση του κριτή. Παρόλα αυτά, η παραγωγή του GNTM χειρίζεται αυτό το θέμα με διακριτικότητα και θα μου επιστρέψεις να μην πω περισσότερα πράγματα για αυτό. Πιστεύω θα μάθετε σύντομα», αποκάλυψε στη συνέχεια για τις συζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει για το ενδεχόμενο να συμμετέχει ξανά στο GNTM από τη θέση του κριτή.

Η Ιωάννα Ντέντη μίλησε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αποχώρησε από το επιτυχημένο πρόγραμμα του Star για να συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία στον Alpha. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φανταστική κοπέλα και σούπερ επαγγελματίας στη δουλειά της και αν κάτι τέτοιο θα γινόταν, θα ήταν και η πρώτη που θα μου δώσει συμβουλές», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Ντέντη.