ΕΞΟΔΟΣ

4 παραστάσεις Stand Up Comedy για να κλαις από τα γέλια

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson/ 24Media

Όλοι έχουμε ανάγκη να σκάσει λίγο το χειλάκι. Το 2021 δεν μας φέρθηκε όμορφα και μας κράτησε το καλύτερο για το τέλος (hello omicron!). Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να περιορίσεις τις εξόδους σου σε εκείνες που εγγυώνται ότι θα περάσεις καλά. Σκέψου να πας κάπου και να ξέρεις ότι θα κλαις από τα γέλια; Ακούγεται ιδανικό, έως και απαραίτητο σε καιρούς πανδημίας και γενικότερης, συσσωρευμένης μαυρίλας.

Σε αυτό το θέμα, θα βρεις εκείνες τις παραστάσεις stand up comedy που αξίζει να δεις. Πέρα από το γεγονός ότι θα επιστρατεύσεις τα πιο δυνατά, χαρακτηριστικά και βροντερά σου γέλια, το χιούμορ των Ελλήνων κωμικών έχει πλέον περάσει σε άλλο επίπεδο. Η καραντίνα και η επικαιρότητα, τους έδωσε πολύ υλικό και εκτός από τα λογοπαίγνια (τα οποία είναι τα προσωπικά μου αγαπημένα), τα κείμενα στις παρακάτω παραστάσεις είναι γεμάτα κοινωνικά μηνύματα. Να γελάσουμε με τα χάλια μας εν ολίγοις.

5 παραστάσεις Stand Up Comedy για να κλαις από τα γέλια

Η Κουβέρτα

Η Χρύσα Κατσαρίνη είχε μεγάλο άγχος για την αποδοχή του κόσμου στο νέο της κείμενο, καθώς δεν το είχε προβάρει πριν την πρεμιέρα της. Αυτό της το άγχος μετουσιώθηκε σε αλεπάλληλες sold out παραστάσεις κι έτσι η Κουβέρτα της πήρε παράταση και για τη νέα χρονιά. Αλήθεια, αν πρέπει να διαλέξεις μόνο μία παράσταση από αυτή τη λίστα, ας είναι της Χρύσας (όχι επειδή είναι γυναίκα, αλλά επειδή είναι τρομερά ταλαντούχα σε αυτό που κάνει).

Χρύσα Κατσαρίνη Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson/ 24Media

Βρες εισιτήρια εδώ.

Εδώ έχουν προτεραιότητα οι έφιπποι

Οι Βύρωνας Θεωδορόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης επιστέφουν για άλλη μια σεζόν στο Gig Space του six d.o.g.s. Είχαν θέσει πολή ψηλά τον πήχη για τα προσωπικά μου γούστα, αφού κυριολεκτικά έκλαιγα από τα γέλια στις παραστάσεις τους πριν την πανδημία. Πήγα φοβούμενη για την επιστροφή τους, αλλά πραγματικά με δικαίωσαν που τους έχω στην κορυφή της λίστας μου. Εντάξει, ένα τσακ κάτω από τη Χρύσα γιατί εκείνη είναι και φίλη. Μπορεί να μην βρεις στις πολύ κοντινές ημερομηνίες θέση, αλλά πίστεψέ με, αξίζει την αναμονή.

Βρες εισιτήρια εδώ.

Παρενέργειες

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας φέρνει ξανά τις παρενέργειες… σχέσεων, καθημερινότητας με εναλλαγή φωνών, με πρόζα, κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό. Τα δίνει όλα επί σκηνής που του έλειψε πολύ και προσφέρει απλόχερα τον καλύτερό του εαυτό. Μαζί του, εκτός απ τον Θανάση Παπαγεωργίου, ο κωμικοτροχός που κάνει την κάθε παράσταση διαφορετική από την προηγούμενη/επόμενη.

Βρες εισιτήρια εδώ.

1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά». Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ.

Βρες εισιτήρια εδώ.