ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

10 μέρη που δεν έχει πάει (ακόμη) ο Νίκος Ευαγγελάτος κι αξίζουν μια επίσκεψη

iStock/ 24 Media Creative Team

Ξέρεις ότι είσαι viral πρόσωπο, όταν ο Διονύσης Ατζαράκης αποφασίζει να σε κάνει «τρολοβίντεο». Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν χρειάστηκε ποτέ κάποιον άλλο για να γίνει viral, ούτε καν τον γραφίστα των 3D αριστουργημάτων του. Είναι ο βασιλιάς του viral και ο άρχοντας του ελληνικού Twitter. Αν μιλάς για αυτόν και την εκπομπή του, έχει πετύχει το σκοπό του. Χθες, έγινε πάλι # γιατί πήγε για καφέ στο Central Perk. Κι αποχαιρέτησε κι αυτός με τη σειρά του τον Matthew Perry. 

Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς σύμπαν μη επισκέψιμο από το Multiverse Νίκος Ευαγγελάτος. Τον έχουμε δει στο υποβρύχιο Titan, με τον Στέφανο Κασσελάκη, στην κηδεία της Ελισάβετ, στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στην δίκη της Πισπιρίγκου. Γενικά, είναι ΜΕΣΑ στην καρδιά των γεγονότων ο Νίκος Ευαγγελάτος. Σε περίπτωση που ποτέ ξεμείνει ο γραφίστας του απο ιδέες, ας ρίξουν μια ματιά εδώ.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και το Moon Landing

Μικρό βήμα για τον Νίκο Ευαγγελατό, δεν είπε ποτέ κανείς. Αλλά, θα θέλαμε να τον δούμε να περπατάει παρέα με τον Neil Armstrong στην επιφάνεια της Σελήνης. Έτσι ξεκίνησαν τα διαστημικά ταξίδια που ονειρεύεται ο Elon Musk. Είμαστε σίγουρες ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος μπορεί να αποδείξει ότι η προσελήνωση δεν ήταν σκηνοθετημένη.

Σε επεισόδιο του Ναυαγίου

Δεν ξέρουμε γιατί το Mega δεν έχει εκμεταλλευτεί τον γραφίστα του Νίκου Ευαγγελάτου. Θα μπορούσε άνετα στο επεισόδιο του διάσημου ναυαγίου να σώσει τον Απόστολο που λείπει από πάρα πολύ κόσμο.

Σε επεισόδιο του Ρετιρέ 

Τι παραπάνω έχουν δηλαδή τα Φιλαράκια από τα γραφεία της COSMOS Ε.Π.Ε. – Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις; Θέλουμε να δούμε συνάντηση με Χαρούλα Πεπονάκη. 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος σε συναυλία των Rammstein

Αυτό κι αν θέλουμε να το δούμε. Τώρα που ανακοινώθηκε η συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα πιστεύουμε ότι πρέπει να ανάψουν φλόγες στο δωμάτιο των γραφικών. 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος σε συναυλία του ΛΕΞ 

Με μουσικό χαλί το κομμάτι Μουσική για τσόγλανους. Και με μπανάνα στη μέση. 

Στα μπουζούκια με Βανδή-Μπισμπίκη

Να σχολιάζει το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη. Βήμα βήμα. 

Ως Νίκος Ευαγγελάτος στα Νούμερα

Ξεκινάμε petition (έχει ήδη ένα για να επιστρέψουν τα Νούμερα στην ΕΡΤ) για επετειακό επεισόδιο της σειράς του Φοίβου Δεληβοριά που ο Νίκος Ευαγγελάτος απλά θα περιφέρεται στο μαγαζί. Inception.

Μαζί με το γιατρό στο γήπεδο  Καραϊσκάκη

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. 

Όταν πεθάνει ο  Σπίλμπεργκ

Αυτό το είδαμε στο Twitter. Και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε. 

Στο τζακούζι του Matthew Perry

Λεπτό προς λεπτό η περιγραφή του θανατικού. Η ενημέρωση πάει παντού. Μακάβριo. 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Knave

Για να εξηγήσει τον φασεϊσμό στο κοινό του. Με παντόφλες γούνινες Boston Birkenstock.