ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

10 λόγοι που αξίζει να ξενυχτάμε σε beach bars

Το μόνο club που επιτρέπεται είναι το club sandwich και θα σου εξηγήσω γιατί. Καταρχάς μου φαίνεται πως το να πω πάω σε club είναι λίγο παλιό. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί τους. Και μάλιστα τα έχω επισκεφτεί στα νιάτα μου. Αλλά ρε παιδί μου το μπιτσόμπαρο έχει άλλη χάρη. Μην είναι η θάλασσα, μην είναι η χαλαρή διάθεση, μην είναι που εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε πάντα τόσο κιριλέ ή τόσο απαιτητικές όσο νομίζετε και περνάμε όμορφα με τα απλά κι ωραία; Είναι όλα αυτά και μερικά ακόμη που θα σου αναλύσω παρακάτω. Έλα λοιπόν να εμπεδώσουμε μαζί τους 10 λόγους που αξίζει  να ξενυχτήσουμε σε ένα beach bar.

1. Γιατί έχει και το beach και το bar, δηλαδή και την παραλία και τα ποτά, με άλλα λόγια τι άλλο θες για το καλοκαίρι; Το κυματάκι σκάει δίπλα σου ή πάνω σου, ενώ πίνεις το κοκτέιλ σου.

2. Γιατί θα πιεις μπίρες με φίλους σε ξαπλώστρες, ενώ θα κουνιέσαι με ρέγκε (εντάξει θα παίζει και πιο μέινστριμ μουσική αλλά εμείς σου περιγράφουμε την καλύτερη εκδοχή).

3. Θα χορεύεις ξέφρενα (ή και κανονικά) στην αμμουδιά με τις κολλητές σου ή και με το αμόρε (που κι αν δεν έχεις, εκεί σίγουρα θα βρεις).

4. Δεν χρειάζονται ψηλοτάκουνα και λοιπά καταναγκαστικά. Ένα μαγιό μόνο και σαγιονάρα. Ιδανικά ξυπόλητη κορίτσι μου. Μην βάζεις βγάζεις, αφού στο νερό θα καταλήξεις.

 

5. Γιατί ακόμη και στο νησί να μην είσαι (που εκεί κι αν θα σου πρότεινα beach bar ως πρώτη επιλογή), στο συνιστώ γιατί θα είναι σαν να είσαι.

6. Γιατί δεν θα βαφτείς (τι; θα βαφτείς; μην βαφτείς), η φάση είναι χαλαρή και δεν θα την φορτώσεις με make up.

7. Θα είσαι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν έχει ώρα, δεν έχει τόσους κανόνες ρε αδελφέ.

8. Θα δεις αστέρια και φεγγάρια πάνω από την θάλασσα, θα έχει και τη ρομαντική πλευρά του δηλαδή.

9. Θα έχεις χαλαρό mood και θα ξεχάσεις τις τσίτες και τα άγχη, γιατί θα σε χτυπάει το θαλασσινό αεράκι, θα είσαι ένα με την φύση και ίσως η βραδιά τελειώσει με τον μπάρμαν να σε κερνάει σφηνάκια στην ξαπλώστρα (που και αυτό αγχολυτικό το λες).

10. Θα είσαι ο εαυτός σου και αν δεν είσαι διακοπές ήδη, θα θες σαν τρελή να πας, που αυτό αν αργεί η άδεια το λες και κομματάκι σκληρό, αλλά όπως και να’ χει, καλό πράγμα τα όνειρα.

Και τα beach bar ακόμη καλύτερο. Πείστηκες, δεν μπορεί.