ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Όλα τα νεότερα για την υγεία της, σύμφωνα με τον στενό κύκλο της

Papadakis Press/Γιάννης Νταρίλας

Μια μέρα πριν τους εορτασμούς του Αγίου Βαλεντίνου και συγκεκριμένα την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, η 91χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου επειδή είχε υψηλή αρτηριακή πίεση, κάτι που ανησύχησε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αμπελόκηπων, όπως έχει γίνει γνωστό.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Όλα τα νεότερα για την υγεία της, σύμφωνα με τον στενό της κύκλο

Η κατάστασή της είναι σταθερή, ενώ η ηθοποιός βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση των γιατρών. Το ρεπορτάζ της εκπομπής Συνδέσεις, ήταν αυτό που αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας της. Σύμφωνα με αυτό, η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου τη δεδομένη στιγμή. Από το πλευρό της δεν λείπουν, φυσικά, άτομα από το στενό περιβάλλον της, αλλά και στενοί της συνεργάτες.

«Είναι πολύ καλύτερα, εμείς φύγαμε εχθές κατά αργά το βράδυ από δίπλα της και ήταν πολύ καλύτερα. Θα παραμείνει και σήμερα μέσα στο νοσοκομείο για να τη δουν και οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες. Την Τρίτη 13/2 η Ζωζώ αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία, ετοιμαζόμασταν να πάμε να κάνουμε γύρισμα για μια εκπομπή. Όταν ένιωσε αδιαθεσία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πίεσή της είχε φτάσει στο 8. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ήρθε το ασθενοφόρο, τη συνοδεύσαμε και μπήκε μέσα για εξετάσεις.

Έχει ένα θέμα, οι γιατροί το εξετάζουν και άλλο. Έπαιρνε χάπι για την πίεσή της, μπορεί να είχε αγχωθεί με κάτι. Επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι λίγο ταραγμένη. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να είναι πιο σίγουροι, πλέον είναι σε κανονικό δωμάτιο», ανέφερε η Σταυρίνα Ευστρατιάδη (κόρη του σκηνοθέτη Ομήρου Ευστρατιάδη, make up artist και πολύ καλή φίλη της ηθοποιού) στην εκπομπή Happy Day.

Η κουμπάρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Αμαρυλλίς, μίλησε στο Πρωινό. «Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό… Όλοι την αγαπάμε τη Ζωζώ, εμείς λίγο περισσότερο. Το μυστικό είναι η αφυδάτωση. Δεν σιτίζεται καλά και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε για λίγες ώρες στην εντατική και ο λόγος για τον οποίο είναι ακόμα στο νοσοκομείο.Κουράστηκε γιατί βρίσκεται και σε κάποια ηλικία. Ευνόητο είναι»,ανέφερε μεταξύ άλλων η κουμπάρα της ηθοποιού.

Η ίδια τόνισε πως η αφυδάτωση αντιμετωπίστηκε σε αρχικό στάδιο, γιατί οι εξελίξεις θα ήταν πολύ διαφορετικές αν δεν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα.