CELEBRITIES

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για τους άνδρες που την ερωτεύτηκαν και το Twitter πήρε μια ανάσα αισιοδοξίας

NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Με την αγάπη της για ζωή να εκφράζεται μόνο και μέσα από την παρουσία της, με τη γούνα της στους ώμους, η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε το μυαλό των τηλεθεατών μακριά από τον κορονοϊό και τη δύσκολη πραγματικότητα για λίγο και το ταξίδεψε στις εποχές που μεσουρανούσε η «Βασίλισσα της νύχτας».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την εποχή που έφυγε για την Αμερική, για τους άνδρες που την ερωτεύτηκαν, για τους εφοπλιστές στα πρώτα τραπέζια στα κέντρα που τραγουδούσε και για τον τωρινό της σύντροφο. Ζωζώ και έρωτας πάνε μαζί βλέπεις. Όπως ζωή και έρωτας. Γιατί ως γνωστόν, το όνομα της Ζωζώς Σαπουντζάκη είναι συνώνυμο της ζωής της ίδιας.

Η φυγή στην Αμερική

Το ξεκίνημα της Ζωζώς Σαπουντζάκη έγινε στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με την αδερφή της ήταν τα διάσημα «Σαπουντζάκια», αλλά η αδερφή της εγκατέλειψε το δίδυμο για χάρη του έρωτα. Τα πράγματα πήραν τον δρόμο της και η Ζωζώ είχε μπει στην τροχιά που κάμια μέρα θα την έκανε «Βασίλισσα της νύχτας». Όπως είπε η ίδια, ένας χωρισμός ήταν που την οδήγησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην Αμερική.

«Είχα ένα δεσμό τότε με ένα πολύ καλό παιδί, πηγαίναμε για γάμο, ήταν παντρεμένος, δεν είχε διαζύγιο και κάπου χάλασε. Έτσι έφυγα για την Αμερική. Την ώρα που τσακώθηκα μαζί του, το είδα σαν απόδραση και σηκώνομαι και πάω στην Αμερική. Δούλευα σε ένα ξενοδοχείο μιάμιση ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη, αλλά έρχονταν όλο εφοπλιστές. Μου άφηναν μια κάντιλακ απέξω», διηγήθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ανάμεσα στους εφοπλιστές που βρίσκονταν στα πρώτα τραπέζια των μαγαζιών που τραγουδούσε ήταν ο Λιβανός, ο Νιάρχος αλλά και ο Ωνάσης.

Από τον Αλέξανδρο Ωνάση στον Κώστα Βουτσά

Ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρος, την είχε ερωτευτεί, όπως αποκάλυψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μιλώντας στο «Ενώπιος Ενωπίω». «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήρθε στο κέντρο “Πεταλούδα” και έκατσε στην πρώτη καρέκλα. Με είδε, με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε σαμπάνια και μετά μου μίλαγε συνέχεια. Τον έβλεπα πως ήταν ερωτευμένος. Μου έστελνε γραμματάκια και μου έγραφε “Καμία δεν είναι σαν κι εσένα”. Ειδωθήκαμε μερικές φορές αλλά εντάξει, ήταν μικρό παιδί. Δεν προχώρησα», είπε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον Κώστα Βουτσά, ο οποίος όπως είπε την «κυνηγούσε» αλλά ποτέ δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ του. «Ο Κώστας Βουτσάς με κυνηγούσε. Ζωζώκα Ζωζώκα μου φώναζε» τόνισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον έρωτά που οδήγησε στο «Σκάνδαλο της Πειραϊκής Πατραϊκής». «Από το πες πες πες, πραγματικά τον ερωτεύτηκα. Ήταν πολύ κακή στιγμή της ζωής μου. Το μόνο που ξέρω για το σκάνδαλο είναι ότι είχα μια κασετίνα με τα κοσμήματά μου, ξεχώρισα κάτι που μου είχε κάνει δώρο και του τα έστειλα», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ο τωρινός της σύντροφος

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μίλησε στο Νίκο Χατζηνικολάου και για τη σχέση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στη ζωή της. Είπαμε Ζωζώ και έρωτας πάνε μαζί, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου. «Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που είμαι μαζί του και είναι η ζωή μου. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Τον γνώρισα πολύ νεότερο, περίπου 20 τόσα χρόνια τώρα, τον είχα πάντα μακριά από την δουλειά μου δεν ήθελα να ανακατεύεται γι’ αυτό δεν τον γνωρίζουν πολλοί», ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η ανάσα ελπίδας στο Twitter

Στο είπα και στην αρχή αυτού του κειμένου. Η ενέργεια της Ζωζώς Σαπουντζάκη και η αγάπη της για ζωή, ήταν που έκαναν το Twitter να γεμίσει για λίγο με αισιόδοξα σχόλια. Τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, μία τέτοια νότα αισιοδοξίας είναι μάλλον αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο, όπως θα δεις στα παρακάτω tweets. Αυτό και την υπενθύμιση ότι ποτέ δεν είναι αργά για τον έρωτα στη ζωή. Όχι μόνο της Ζωζώς, αλλά στη ζωή όλων μας.