ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Twitter αποχαιρετά το 13033. «Δεν έχω πού να πάω, όλος ο κόσμος είσαι εσύ»

Unsplash

Η 4η Μαΐου είναι η πρώτη μέρα της άρσης των περιοριστικών μέτρων (κάποιων τουλάχιστον) και έφτασε η στιγμή που κυκλοφορούμε ελεύθεροι. Μετά από σχεδόν δύο μήνες, μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ ή βόλτα τον σκύλο σου, χωρίς να στείλεις μήνυμα στο 13033.

Στην αρχή ένιωσες εκνευρισμό που έπρεπε να στέλνεις μήνυμα στο 13033 και να έχεις πάντα μαζί την ταυτότητά σου, όπου και αν πήγαινες. Στην πορεία το συνήθισες και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εξόδου σου. Και τώρα μπορείς να βγαίνεις χωρίς να πάρεις την άδειά του. Αλλά δεν αλωνίζουμε όλη μέρα σαν να μην τρέχει τίποτα.

Τηρούμε τους κανόνες και συνεχίζουμε να βγαίνουμε για τα απολύτως απαραίτητα. Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας. Και αποχαιρετάμε τον αριθμό, με τον οποίο ανταλλάξαμε τα περισσότερα sms από οποιονδήποτε άλλον αυτήν την περίοδο. Το Twitter επιστράτευσε το χιούμορ του και λέει το δικό του αντίο το 13033. Με την ελπίδα ότι δεν θα ξανανταμώσουμε.

Τα χιουμοριστικά posts

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αναπτύξει από την αρχή μία ιδιαίτερη σχέση με το 13033. Εφόσον η απάντηση της μετακίνησης ήταν αυτοματοποιημένη, ο καθένας έστελνε ό,τι και όποτε ήθελε, για να λάβει απλά μία απάντηση και να την ποστάρει. Το ίδιο έκαναν και στον αποχαιρετισμό, με κάποιους να αναρωτιούνται αν αυτό το αντίο είναι οριστικό. Ας ελπίσουμε πως ναι.