ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα ζώδια που κάνουν ενθουσιώδη αρχή, αλλά είναι εντελώς ακατάλληλα το ένα για το άλλο

Είναι πολύ πιθανό να σου έχει συμβεί. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθεις ότι υπάρχει μία σπίθα, ένα je ne sais quoi και βγαίνετε ένα πρώτο ραντεβού. Δείχνετε να ταιριάζετε, να περνάτε καλά, να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα ή να γελάτε με τα ίδια πράγματα. Και ξεκινάς να πλάθεις στο μυαλό σου σενάρια σοβαρής δέσμευσης με εσένα, εκείνον και τα παιδάκια (ή το σκύλο) σας. Αλλά πολύ γρήγορα, αποδεικνύεται ότι δεν έχετε φτιαχτεί ο ένας για τον άλλο και ότι «μήπως να μέναμε φίλοι»; Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι ζωδιακοί συνδυασμοί όπου δε γίνεται η σπίθα πυρκαγιά;

 

Κριός με Κριό

Σε μία σχέση, υπάρχει χώρος μόνο για μία τρελόγκα. Εάν συναντηθούν δύο Κριοί, θα πάθουν ενθουσιασμό γιατί θα διαπιστώσουν ότι τη βρίσκουν με τα ίδια πράγματα ακριβώς, αλλά γρήγορα θα αρχίσουν οι ανταγωνισμοί για το ποιου η σανίδα του surf είναι μεγαλύτερη και ποιος είναι πιο τολμηρός και τέτοια.

Ταύρος με Υδροχόο

Ο Ταύρος είναι από τους τελευταίους πυλώνες της παράδοσης και δύσκολα την απαρνιέται. Μπορεί να κάνει πολύ καλή παρέα με τον Υδροχόο και να ενθουσιαστεί με την εκκεντρικότητα σε πρώτα ραντεβού, αλλά η ελαφρομυαλιά του θα απομακρύνει γρήγορα τον Ταύρο, που αποζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Διάβασε κι αυτό: Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε με ποιον δε θα καταλήξεις

Δίδυμοι με Καρκίνο

Θα γνωριστούν και ο Καρκίνος θα σκεφτεί «αχ τι καλά. Να η περιπέτεια και η ανεμελιά που έλειπε από τη ζωή μου». Γρήγορα όμως θα αναθεωρήσει και η αναποφασιστικότητα του Διδύμου θα του τη δώσει στα νεύρα και θα είναι ο λόγος που θα του πει το αντίο. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην αντέξουν οι Δίδυμοι την υπερευαισθησία των Καρκίνων και να μην απαντήσουν ποτέ ξανά στο τηλέφωνο.

Παρθένος με Τοξότη

Αν και πρόκειται για δύο πολύ ισχυρά ζώδια, χρησιμοποιούν τη δύναμή τους με πολύ διαφορετικό τρόπο. Το πρώτο ραντεβού μοιάζει να είναι τέλειο γιατί ο Παρθένος είναι λογικός και επικοινωνιακός ενώ ο Τοξότης είναι πιο περιπετειώδης και ενθουσιώδης, δημιουργώντας την απόλυτη ισορροπία. Στη συνέχεια όμως, αποδεικνύεται ότι μιλούν διαφορετική γλώσσα και απορούν γιατί μπήκαν στον κόπο να βγουν πρώτο ραντεβού.

Δες κι αυτό: Είσαι Παρθένος; Αυτά είναι τα 3 ζώδια με τα οποία ταιριάζεις ερωτικά

Αιγόκερως με Λέοντα

Άλλο ένα ζευγάρι με δύο έντονες προσωπικότητες, που δύσκολα θα αντέξουν στο χρόνο και θα κάνουν πίσω όταν προκύπτουν διαφωνίες. Θέλουν και οι δύο να είναι στο κέντρο της προσοχής και φυσικά νομίζουν ότι έχουν πάντα δίκιο. Η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι ότι ο Αιγόκερως είναι πιο υπεύθυνος ενώ ο Λέων προτιμά να ζει στη στιγμή.