ΖΩΔΙΑ

Είσαι Παρθένος; Αυτά είναι τα 3 ζώδια με τα οποία ταιριάζεις ερωτικά

Ξεκίνησαν τα γενέθλια του ζωδίου σου και έφτασε η εποχή του χρόνου που είναι αφιερωμένη σε εσένα. Και αν και ξέρω ότι βάζεις πάνω από όλα τη δουλειά και τους επαγγελματικούς στόχους, κάπου εκεί στην καρδούλα σου υπάρχει λίγος χώρος για τον μεγάλο έρωτα. Οριοθετημένα ναι μεν, έρωτα δε. Δες, λοιπόν, ποια είναι τα 3 ζώδια που έχουν φτιαχτεί για εσένα και μπορούν να μείνουν μια ζωή στο πλάι σου.       

 

Αιγόκερως   

Η Παρθένος έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Αιγόκερω και ως ζώδια της Γης, εκτιμούν πολύ τη λογική και την πρακτικότητα στη ζωή. Βρίσκουν λύσεις από κοινού, λείπουν με τις ώρες από το σπίτι γιατί πάνω από όλα είναι η καριέρα και μπορούν να συνεργαστούν διαχωρίζοντας τη δουλειά από την προσωπική σχέση. Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύονται με την εκδήλωση τρυφερότητας, εκτός αν κάποιος αποφασίσει να χαλαρώσει. Σε κάθε περίπτωση, θα χωρίσουν δύσκολα γιατί λατρεύουν να βάζουν το πρόβλημα κάτω και να το κυκλώνουν με δεκάδες επιχειρήματα μέχρι να βρεθεί μία λύση.  

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που διαλέγουν μόνο περιπετειώδεις συντρόφους

Καρκίνος

Ένας πολύ καλός συνδυασμός γιατί έχουν ένα πολύ βασικό κοινό: είναι ζώδια της σταθερότητας και αποζητούν την ασφάλεια και τη μονιμότητα μίας σχέσης. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο γιατί η Παρθένος φέρνει στη σχέση την απαραίτητη λογική που λείπει από τον Καρκίνο, ενώ ο δεύτερος δίνει απλόχερα συναίσθημα και τρυφερότητα, που λείπει από την Παρθένο. Αν μπορέσουν να εξελιχθούν παράλληλα και δεν κλειστεί ο καθένας στο καβούκι του, πρόκειται για μία σχέση ζωής. 

Σκορπιός

Το κοινό αυτών των δύο ζωδίων είναι ότι συχνά επιλέγουν τη μυστικοπάθεια και δύσκολα μοιράζονται αυτά που τους απασχολούν. Αν όμως εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο, θα τα λένε όλα μεταξύ τους και θα νιώσουν ότι υπάρχει πλήρης κατανόηση. Η Παρθένος μπορεί να χαλαστεί με το υπέρμετρο πάθος του Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός ίσως κουραστεί με τα όρια και τα ατελείωτα πλάνα της Παρθένου. Κατά τα άλλα, είναι ένα ζευγάρι που δύσκολα θα χωρίσει και που η ασφάλεια θα το κρατήσει ενωμένο.