ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, μετά από σχετική απόφαση του εισαγγελέα, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφικών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά και την άσκηση νέας μήνυσης εναντίον του από πρώην σύντροφό του τις προηγούμενες ημέρες, παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Η σύλληψη του ήλθε μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, που εντόπισε την ύπαρξη βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Εντωμεταξύ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε παρέμβαση για το θέμα ζητώντας να διερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ανάλογες καταγγελίες εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο και λίγο μετά τις 13.00, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε στην Εισαγγελία.

Ποιες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με το NEWS 24/7, o παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Οι έρευνες στο σπίτι του

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκαν την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στο σπίτι του παρουσιαστή και πραγματοποίησαν έρευνα αναζητώντας υλικό από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, για τον εντοπισμό στοιχείων που συνδέονται με τις παραπάνω καταγγελίες.

Όπως αναφέρει το NEWS24/7 «Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης βρέθηκε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου το οποίο και κατασχέθηκε. Το υλικό θα αναλυθεί περαιτέρω από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάποια από τις καταγγέλλουσες ή όχι».

Οι έρευνες πρόκειται να μεταφερθούν και σε άλλους χώρους, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.