ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατατέθηκε νέα μήνυση εναντίον του

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει μία νέα καταγγελία από πρώην σύντροφό του για διακίνηση βίντεο και φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα στο διαδίκτυο. Την αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος «Η νέα καταγγελία είναι πολύ σοβαρή. Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε». Όπως ξεκαθάρισε δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό της αρχικής καταγγελίας. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι οικογενειακός φίλος της πολύ νεότερής του γυναίκας η οποία τώρα τον καταγγέλλει. Ανάλογες καταγγελίες όπως και καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, έχουν πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, μιλώντας δημοσίως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αρκετές γυναίκες.

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό ότι ο ίδιος δικηγόρος την ενημέρωσε ότι έχει κατατεθεί μήνυση εις βάρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση.

«Όπως με ενημέρωσε ο κύριος Λύτρας, χθες το βράδυ κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση. Η μήνυση αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων και μου εξηγούσε πόσο φορτισμένο ήταν το κορίτσι, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ήταν και συναισθηματικά πολύ άσχημα, γιατί αυτό το κορίτσι εμπιστευόταν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από παιδί», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι κατηγορίες θα αντιμετωπίσει αν συλληφθεί

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Απόστολος Λύτρας, σημείωσε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην περίπτωση που συλληφθεί μετά την κατάθεση της μήνυσης εναντίον του, θα αντιμετωπίσει κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Όπως ανέφερε, η μήνυση αυτή έγινε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών» και «νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις», ανέφερε ο δικηγόρος. Ο Απόστολος Λύτρας μετέφερε επιπλέον στον «αέρα» της εκπομπής Συνδέσεις τις πληροφορίες του, σύμφωνα με τις οποίες «υπάρχουν 9 βίντεο με 9 κοπέλες».

Θυμίζουμε ότι μετά την απολογία του μετά την πρώτη καταγγελία για διαρροή προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του σε site πορνογραφικού περιεχομένου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει για το Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του, ωστόσο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα τηλεοπτικές κάμερες τον συνάντησαν και δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν νιώθει τύψεις για όλα αυτά, αλλά εκείνος δεν έδωσε καμία απάντηση.