ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική παρέμβαση και για άλλα βίντεο

Papadakis Press Γιώργος Κουκούλης

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει γίνει το πρόσωπο της επικαιρότητας, μετά από τις αποκαλύψεις για τη δημοσιοποίηση ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, αλλά και τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του. Εναντίον του σημειώθηκαν και νέες καταγγελίες από άλλες γυναίκες, ανάλογες με αυτές της πρώην συντρόφου του, πράγμα που προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν μέχρι πρόσφατα ένα τηλεοπτικό πρόσωπο από εκείνα που έμπαιναν καθημερινά στα σπίτια μας. Πλέον είναι ένα πρόσωπο απέναντι στο οποίο οι καταγγελίες πληθαίνουν.

Αυτές τις νέες καταγγελίες, που προέκυψαν μέσω ανάλογων δημοσιευμάτων, καλείται να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας πρωτοδικών. Όπως αναφέρει το NEWS24/7, «Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων».

Συγκεκριμένα ερευνάται αν τελέστηκε το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όσα αποκάλυψε για εκείνον η πρώην σύντροφός του

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε πριν πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια διακοπών μου με φίλους στην Αλόννησο. Όταν τον συναντήσαμε με την παρέα μου σε ένα μαγαζί του ζητήσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ από την εκπομπή. Μετά τον ξανασυνάντησα άλλες δυο φορές και κάναμε λίγο παρέα σε ένα γενικό πλαίσιο με άλλα άτομα. Μετά εκείνος μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Εγώ κολακεύτηκα και δέχτηκα», αποκάλυψε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου.

«Μάλιστα, στο εν λόγω ραντεβού του είπα “έτσι κάνεις πάντα επειδή είσαι διάσημος ζητάς να βγαίνεις ραντεβού με κοριτσάκια;” και μου είπε ότι δεν το κάνει γενικά απλά εγώ του άρεσα πολύ και ήταν η πρώτη φορά», πρόσθεσε η ίδια.

Ο Σταθης Παναγιωτόπουλος κατά την ίδια «είχε βρει τον τρόπο να με χειρίζεται απόλυτα».

«Άρχισε να μου λέει ακραίες φαντασιώσεις που κάποιες ήταν και ποινικά κολάσιμες. Αυτό ήταν το τέλος. Όσο και αν τον αγαπούσα, κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος μου κάνει κακό και για αυτό απομακρύνθηκα. Μετά από ένα σημείο κατάλαβα την εμμονή του να βιντεοσκοπεί και να κρατάει αρχείο με κοπέλες. Το να τα δημοσιεύσει δεν μπορούσα να το φανταστώ, κυρίως λόγω του ονόματός του», σημείωσε για το τέλος της σχέσης τους.

Σε εκπομπή του ΣΚΑΪ αποκάλυψε επιπλέον ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της είχε ζητήσει να συνευρεθούν ερωτικά και αφού εκείνη έμαθε για την ύπαρξη του βίντεο.

«Tου το ξέκοψα, του είπα ότι δεν μπορώ να τον δω ερωτικά έπειτα απ’ όλο αυτό. Το μόνο που μου είπε είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι κάνει κακό και θίγει τις κοπέλες. Πίστευε ότι δεν είναι κακό. Κρίμα που έγιναν έτσι τα πράγματα, θα μπορούσαν να είναι αλλιώς», σημείωσε η γυναίκα.