ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του για τις καταγγελίες που τον βαραίνουν

instagram.com/radioarvyla_official/

Το βράδυ της Δευτέρας 13/12 ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης καλησπέρισαν το κοινό του Ράδιο Αρβύλα. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έλειπε από την παρέα στην οποία είχε τον δικό του ρόλο από την αρχή της εκπομπής. Ύστερα από καταγγελίες σχετικά με τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού της πρώην συντρόφου του, που τις τελευταίες ώρες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου- επικρατώντας στο Twitter- απομακρύνθηκε από την εκπομπή.

Σήμερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προχώρησε σε γραπτή ανακοίνωση η οποία αποτελεί και την πρώτη του αντίδραση μετά τις καταγγελίες που κατέκλυσαν τον κόσμο του διαδικτύου και οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις καταγγελίες

Όλα όσα είπε με την ανακοίνωσή του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα»