ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ράνια Τζίμα: Ο on-air εκνευρισμός της για ενδυματολογικό (;) σχόλιο του Θοδωρή Κωτσαντή

Papadakis Press/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Σε μια κρίσιμη πολιτική στιγμή της χώρας, την ώρα που πολλοί δήμοι και περιφέρειες πέρασαν στον καθοριστικό Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ένα σχόλιο του γραμματέα της ΚΝΕ, Θοδωρή Κωτσαντή προς τη Ράνια Τζίμα στον αέρα της εκπομπής του Mega, φαίνεται να την εκνεύρισε.

«Καταρχήν κα.Τζίμα μάλλον περιμένατε σήμερα μεγάλη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης γι’ αυτό είστε και στα κόκκινα. Και ήρθε αυτή η νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωτσαντής στη Ράνια Τζίμα η οποία εξέλαβε το σχόλιό του ως κριτική της ενδυματολογικής επιλογής της και απάντησε: «Να σας πω την αμαρτία μου, από εσάς δεν περίμενα ένα τέτοιου τύπου σχόλιο. Με εκπλήσσετε. Αλλά, επειδή είμαι συνηθισμένη από άλλους πολιτικούς χώρους, θα το προσπεράσω».

Η Ράνια Τζίμα εκνευρίστηκε για ενδυματολογικό (;) σχόλιο του Θοδωρή Κωτσαντή

«Δηλαδή δεν σας κάνει καμία εντύπωση που σχολιάζει μόνο το ρούχο;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια η Ράνια Τζίμα και απηύθυνε τον λόγο προς τους υπόλοιπους καλεσμένους που βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής. «Μήπως θέλετε να δείτε και παπούτσι; Κάτι; Ελάτε», πρόσθεσε εμφανώς εκνευρισμένη.

Με τη σειρά του, ο Θοδωρής Κωτσαντής έσπευσε να διευκρινίσει ότι το σχόλιό του δεν είχε υποτιμητικό ή σεξιστικό background. «Κοιτάξτε, δεν ήταν καθόλου υποτιμητικό το σχόλιο. Ίσα ίσα. Λέω ακριβώς ότι πρέπει επιτέλους σε αυτή τη συζήτηση να μπει και ένα αποτέλεσμα που μέχρι τώρα δεν έχουμε συζητήσει. Αλίμονο τώρα, αλίμονο. Με συγχωρείτε, όμως, εάν αυτό θεωρείτε. Θέλω να πω ότι υπάρχει ένα αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να συζητήσουμε».

«Κάτι πολιτικό κ. Κωτσαντή αντί για το ρούχο μου, σε σχέση με τη θέση του κόμματός σας, για το αποτέλεσμα που έχουμε στην Αθήνα θέλετε να πείτε;», αναρωτήθηκε η Ράνια Τζίμα που δεν ικανοποιήθηκε από την απάντηση του εκπροσώπου της ΚΝΕ για το αρχικό σχόλιό του.