ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάνος Βλάχος: Ο Άρης Πορτοσάλτε προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του ηθοποιού

Instagram/panos_vlahos_official

Αναστάτωση προκάλεσε ο Πάνος Βλάχος, σε Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε, με τους προκλητικούς στίχους που εμπεριείχε τραγούδι του, «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο Άρης Πορτοσάλτε μάλιστα, όπως ανέφερε στην εκπομπή στον ΣΚΑΪ, θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς όπως τόνισε «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει»ενώ κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τον απειλεί για τις απόψεις του ή να τον κρίνει, πέρα από τον Θεό και τον νόμο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη. Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγω και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

Από την άλλη ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε γνωστούς τους στίχους, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (Twitter), όπου τοποθετήθηκε και εξέφρασε την απογοήτευσή του απέναντι στον Πάνο Βλάχο.

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Μετά από τον χαμό που προκλήθηκε, ο Πάνος Βλάχος έκανε ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό, σχετικά με τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», όπου έγραψε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Instagram/panos_vlahos_official

Σε αυτό το σημείο να πούμε, ότι οι στίχοι αυτοί έρχονται λίγο καιρό αργότερα, από την δήλωση που είχε κάνει εναντίον των δημοσιογράφων, στην πρεμιέρα της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια «17 κλωστές».

«Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε» είπε στους δημοσιογράφους.