ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ladylike.gr: Η γυναίκα όπως της αρέσει

Ladylike. Μία λέξη, όπως προφέρεις “γυναίκα” δηλαδή. Κοφτά και ξεκάθαρα, όπως μια γυναίκα μιλάει, περπατάει, εργάζεται, αγαπάει, νιώθει, αποφασίζει. Ο ακριβής ορισμός της λέξης κάνει λόγο για μια γυναίκα που μαθαίνει να συμπεριφέρεται σωστά, έχει εκλεπτυσμένους τρόπους και αισθητική. Μια θηλυκή παρουσία που περνάει επιτυχώς το μεταβατικό στάδιο από έφηβη σε ολοκληρωμένη γυναίκα.

Όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, είναι το Ladylike.gr, η νέα και όμορφη εποχή για το Cosmo.gr, που ως τώρα είχατε μάθει να διαβάζετε και να μοιράζεστε μέσα από τα social media. Ύστερα από μια διαρκή περίοδο αλλαγών στην εμφάνιση του, το περιεχόμενο του και κυρίως την τοποθέτηση του στα digital media, το Cosmo.gr σηκώνεται για να καθίσει το Ladylike.gr, όπως άπαντες πρέπει να σηκώνονται μπροστά σε μια πραγματική γυναίκα. Δεν ξεχνάμε, ούτε αφήνουμε στη λήθη το Cosmo.gr (θα το αξιοποιήσουμε στο μέλλον όπως του αρμόζει), αφού αυτό ήταν η αρχή, τα πρώτα βήματα, για να φτάσουμε εδώ στο Ladylike.gr, ένα digital brand για τη γυναίκα. lady1

Τι μπορείς να διαβάζεις στο Ladylike.gr

Ό,τι αφορά και ενδιαφέρει μια γυναίκα της σημερινής εποχής, που έχει τόσο διαφορετικές συνθήκες να την ορίζουν σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιόδους των women/lifestyle media. Μπορεί να ακούγεται γενικό, αλλά είναι η πιο σημαντική δέσμευση του Ladylike.gr απέναντι σου.

Style και όσα αυτά το διαμορφώνουν, είτε πρόκειται για πρόσωπα, είτε για τάσεις, είτε για μια καθημερινή επιλογή για να πας στη δουλειά σου.

Living και όσα το αποτελούν, είτε πρόκειται για ταξίδια σε μέρη μακρινά (οκ και κοντινά, αν δεν είσαι για υπερατλαντικά), είτε για ωραίες γεύσεις, είτε για ωραίες ιδέες για να ζεις έξω και μέσα στο σπίτι σου.

Shopping δηλαδή όσα γράφουμε για να μπορείς να διαλέξεις από τη βιτρίνα του Shopping List που φροντίζουμε καθημερινά

Celebrities και την άποψη που είναι πάντα χρήσιμο να έχεις για αυτά, ώστε να μην είσαι εκτός συζήτησης. Στο Ladylike.gr εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που αξίζει να μαθαίνεις τα νέα και το lifestyle τους. Αρκεί να μένεις σε αυτά και όχι να προσπαθείς να περάσεις μέσα από την κλειδαρότρυπα τους.

Pop Culture και ό,τι σε ψυχαγωγεί και σε διασκεδάζει. Από τις πιο φρέσκες ταινίες και σειρές, τα τραγούδια που έχεις στο smartphone σου, μέχρι ό,τι συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση, που ναι υπάρχει καλύτερη από αυτήν που είναι τώρα και τη θέλουμε.

Συνεντεύξεις. Από γυναίκες επώνυμες αλλά και καθημερινές, από άντρες όμορφους και επιθυμητούς, από ανθρώπους που έχουν πολλά να πουν, επειδή κάνουν περισσότερα από όσα λένε.

Fitness, Διατροφή, Ψυχολογία, Sex. Δηλαδή το μυαλό και το σώμα της, τους συνδετικούς κρίκους όλης της γυναικείας υπόστασης.

Family γιατί η γυναίκα είναι οικογένεια. Μαμά, κόρη, αδερφή ή απλώς η καλύτερη φίλη.

 

Τι μπορείς να κάνεις στο Ladylike.gr

Να ξεφυλλίσεις φωτογραφίες μέσα από τα πολλά galleries μας που μας αρέσει πολύ να φτιάχνουμε και να κρατάμε.

Να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το ζώδιο για την κάθε ημέρα που ξεκινάει.

Να μαγειρέψεις τις καλύτερες συνταγές από τους premium partners μας.

Να ντυθείς όπως σου προτείνουμε κάθε μέρα.

Πού μπορείς να βρεις το Ladylike.gr

Στο www.ladylike.gr όπου βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή και το οποίο θα ομορφαίνει κι άλλο, όσο περνάει ο καιρός. Όπως ακριβώς κάνει μια γυναίκα.

Στα Facebook, το Pinterest, το Twitter, το Instagram και το Foursquare.

Στο inbox του email σου, αν θες να λαμβάνεις τα newsletters μας. lady2

Η ταυτότητα του Ladylike.gr

Αρχισυντάκτριες: Έλενα Μπουζαλά, Νίκη Χάγια

Συντακτική ομάδα: Δέσποινα Δημά, Ιωάννα Μαμάη, Μάριον Παλιούρα, Μαριέτα Χριστοπούλου

Συνεργάτες: Κάλλια Καστάνη, Ευτυχία Μισαηλίδου, Ναταλί Σαϊτάκη

Style Editor: Έφη Καρύδη

Ομάδα ανάπτυξης περιεχομένου της 24 Media: Μάνος Μίχαλος, Δημήτρης Βάσσος, Γρηγόρης Μπάτης, Ιωάννα Παχούλη, Εύη Μαράτου

Project Manager: Μίλτος Εφεντάκης

Web Design: Radial

Brand Identity: Κανέλλα Αράπογλου

Creative Design: Παναγιώτης Τσαγκάρης