ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πριν από 1 εβδομάδα

ΠΕΓΚΥ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, CEO MICROSOFT ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΜΑΛΤΑΣ: ''ΘΕΛΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ''

Σε έναν κόσμο γεμάτο άντρες σε ηγετικές θέσεις, η Πέγκυ Αντωνάκου φροντίζει να υπενθυμίζει σε όλους την σημαντικότητα της γυναικείας δύναμης (της).
Πριν από 1 εβδομάδα

ΔΙΑΝΑ ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ: ''ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΩΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΩ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ''

H genius Διάνα Βουτυράκου έχει καταφέρει στα 23 της, μόλις, χρόνια να κατακτήσει παγκόσμιες πρωτιές και να σπάσει για τα καλά το στερεότυπο που θέλει τις γυναίκες να μην είναι καλές στις θετικές επιστήμες.
Πριν από 1 εβδομάδα

ΣΤΕΛΛΑ ΜΗΤΣΙΑΝΗ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΔΙΟΥ COSMOTE: ''ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΩΝ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ;''

Η χαμογελαστή Στέλλα Μητσιάνη μας μιλά για την έκπληξη που προκαλεί στους συνδρομητές με την εμφάνισή της στην πόρτα τους και την αγάπη της για την δουλειά της.
Πριν από 2 εβδομάδες

ΠΟΠΗ ΤΣΙΡΩΝΗ, ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ: ''ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ''

Η κρεοπώλης Πόπη Τσιρώνη μας μιλά για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, την συνεργασία με τους άνδρες και εξηγεί για ποιον λόγο το επάγγελμά της δεν έχει τόσες γυναίκες.
Πριν από 2 εβδομάδες

ΑΝΕΖΙΝΑ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΟΥ, ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ: "Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ"

Η Ελληνίδα ερευνήτρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) και μέλος της ομάδας Πλανητολογίας της NASA έτρεφε από μικρή μία αυθεντική περιέργεια για ό,τι υπάρχει κάτω και κυρίως πέρα από τη Γη.
Πριν από 2 εβδομάδες

ΦΑΙΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ: ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ

Η Φαίη Μαυραγάνη μας μιλά για τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία αλλά και τα εμπόδια που κλήθηκε να υπερπηδήσει για να φτάσει στο παρόν.
Πριν από 3 μήνες

Η ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΡΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ L'ORÉAL HELLAS, ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ''ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ''

Μιλήσαμε με την Αλεξία Μπρη για την προσφορά του προγράμματος «L'ORÉAL-UNESCO Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη» και την εξέλιξη του θεσμού όλα αυτά τα χρόνια.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ