ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατερίνα Διδασκάλου: Η on camera αντίδρασή της, αφού αποκάλυψε ότι ο Κώστας Κωστόπουλος της επιτέθηκε σεξουαλικά

PAPADAKIS PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην σκηνοθέτη της σειράς Σασμός Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου, κατέθεσε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου κατέθεσε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο στη σειρά Έρωτας και την καταγγέλλουσα Έλενα Αθανασοπούλου. Η ίδια της τηλεφώνησε, λέγοντάς της ότι χρειάζεται την κατάθεσή της, μετά την αναφορά που είχε κάνει κατά του σκηνοθέτη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Αφού κατέθεσε, η κάμερα του ΑΝΤ1 και ο Γιάννης Μαλλιαρός την περίμεναν στην έξοδό της. «Αυτά να λέγονται μόνο εκεί που πρέπει και όχι στις εφημερίδες και στα social. Ό,τι συμβαίνει. Αυτό έχω να πω», είπε η Κατερίνα Διαδασκάλου και όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε: «Πώς είναι να κρατάει κανείς κάτι τέτοιο μέσα του τόσα χρόνια;», εκείνη απάντησε: «Δεν έχω σχόλιο γι’ αυτό. Αφήστε το σας παρακαλώ».

Όσα ειπώθηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ όπως αυτό αναπαράχθηκε σε δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου η Κατερίνα Διδασκάλου όταν κλήθηκε να καταθέσει είπε τα εξής απαντώτας στις ερωτήσεις του Προέδρου του δικαστηρίου:

Πρόεδρος: Ήσασταν αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό που καταθέτει η κ. Αθανασοπούλου σε βάρος του κ. κατηγορούμενου;

Κατερίνα Διδασκάλου: Όχι, αλλά είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι την κοπέλα την πίστεψα. Μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον κ. Κωστόπουλο όταν κάναμε τον Έρωτα.

Πρόεδρος: Τι σας συνέβη;.

Κατερίνα Διδασκάλου: Ήμουν στο καμαρίνι μου και μπήκε μέσα. Μου είπε με κα@@@@@@@@ και αυνανιζόταν μπροστά μου. Ήρθε πάνω μου… εγώ ήμουν με το σουτιέν -στα γυρίσματα τρέχεις να αλλάξεις. Ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να μπει στο καμαρίνι ήταν ο σκηνοθέτης. Η θέση του ήταν στο κοντρόλ. Τον απώθησα, προσπάθησε να διεισδύσει. Εκείνη τη στιγμή παραλύεις, δεν το πιστεύεις ότι το ζεις. Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις γι’ αυτό, αισθάνεσαι ντροπή, αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως εσύ φταις σε κάτι. Φώναζα, του έλεγα είναι απ’ έξω κόσμος και μου έλεγε “σσσσς…”. Τέλος πάντων, μετά έφυγε, γι’ αυτό πιστεύω αυτό που είπε η κοπέλα.

Πρόεδρος: Το καταγγείλατε;

Κατερίνα Διδασκάλου: Είπα στο ΣΕΗ ότι αυτό είναι κατάχρηση εξουσίας και ότι τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να εκλείψουν από το χώρο. Είναι ντροπή για τα νέα παιδιά που πάνε να κάνουν τη δουλειά τους τραβάνε αυτά που τραβάνε.

Πρόεδρο: Γιατί δεν τον καταγγείλατε;
Κατερίνα Διδασκάλου: Τότε είχα τα τρία παιδιά ήταν πολύ μικρά, ήμουν με τον σύντροφό μου, καμιά φορά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο νιώθεις για λάθους λόγους ένοχος ο ίδιος. Ναι τότε δεν το είπα. Το ανέφερε αργότερα στο ΣΕΗ και η κ. Αθανασοπούλου βρήκε την καταγγελία μου στο ΣΕΗ.

Πρόεδρος: Έχετε ακούσει άλλα περιστατικά για εκείνον;

Κατερίνα Διδασκάλου: Ναι έχω ακούσει για την κυρία Γιαννάτου και από άλλους όμως ανθρώπους που λέγανε ότι ήταν δυσάρεστος άνθρωπος.

Πρόεδρος: Έχετε ακούσει να κάνει σχόλια ο ίδιος σε άλλους;

Κατερίνα Διδασκάλου: Έκανε χοντρά σχόλια γενικά. Σε εμένα όμως δεν είχε κάνει και γι’ αυτό δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά, είχα γνωρίσει τη γυναίκα του, τα παιδάκια του.