ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για το θηρίο μέσα μας, με αφορμή τη δολοφονία στο Blue Horizon

Instagram.com/kaitigarbi/

Οι μέρες περνούν και το μυαλό μας ακόμα δεν μπορεί να επεξεργαστεί την απανθρωπιά του εγκλήματος στο Blue Horizon. Ο κόσμος ξεχειλίζει από οργή στους δρόμους, τα λιμάνια και τα γραφεία. Τα social media ξεχειλίζουν από οργή. Ανάμεσα σε όσους εξέφρασαν την οργή και τον θυμό τους για τον άδικο θάνατο του 36χρονου Αντώνη, ήταν και η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή, λοιπόν, παρακολουθεί πάντα την επικαιρότητα και το αποδεικνύει με τις πάντα to the point δημοσιεύσεις της στα social media. Το έκανε για μία ακόμα φορά σχολιάζοντας την είδηση της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έγκλημα στο Blue Horizon: Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για το «θηρίο» που «τρώει την ανθρωπιά μας»

Πιο συγκεκριμένα, με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια μίλησε για το «θηρίο» που δεν βρίσκεται δίπλα μας, αλλά μέσα μας. Αυτό που καταφέρνει και τρώει, τελικά, την ανθρωπιά μας.

Καίτη Γαρμπή Instagram.com/kaitigarbi/

«Απορούν γιατί άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα και όταν αποκτούν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα. Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο φιλικό σπίτι», έγραψε στην αρχή η Καίτη Γαρμπή, μιλώντας για το έγκλημα στο Blue Horizon και τους ανθρώπους που υποκύπτουν στη διαβρωτική δύναμη ακόμα και της ελάχιστης εξουσίας. Η τραγουδίστρια έδωσε έμφαση στο πόσο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι τέτοιοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας σε καθημερινή βάση.

«Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας», πρόσθεσε η τραγουδίστρια μιλώντας για το θηρίο που βρίσκεται μέσα μας.

«Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε, στη στεριά, όμως, πουθενά», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή μιλώντας για τον αβοήθητο Αντώνη που έχασε τη ζωή του στα απόνερα του Blue Horizon.