ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γεωργία Μπίκα: Η απάντησή της για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Instagram.com/georgia_mpika

Ένας 50χρονος γυμναστής στη Θεσσαλονίκη έδωσε τέλος στη ζωή του την περασμένη Τρίτη, 31 Μαΐου. Η τελευταία του ανάρτηση στα social media, είναι αυτή που έχει δημιουργήσει ερωτήματα για την αυτοκτονία του, καθώς ο γυμναστής σε αυτή την ανάρτηση που έμοιαζε με σημείωμα αυτοκτονίας μιλούσε με ονοματεπώνυμο για μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε προσωπική σχέση, και την οποία κατηγορούσε για τον αφανισμό της περιουσίας του. Επιπλέον ο γυμναστής συνέδεε στην ανάρτησή του, η οποία στη συνέχεια διαγράφηκε, τη γυναίκα αυτή με κύκλωμα εκβιαστών, το οποίο σημείωνε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από τη Γεωργία Μπίκα, την παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Ο γυμναστής που αυτοκτόνησε μέσα στο γυμναστήριό του, ανέφερε επιπλέον στην τελευταία του ανάρτηση ότι η κόρη της γυναίκας που ισχυριζόταν ότι τον κατέστρεψε οικονομικά και συναισθηματικά, ήταν η 17χρονη που μαζί με τη Γεωργία Μπίκα παρευρέθηκε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Η Γεωργία Μπίκα, κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της την επομένη του πάρτι στην αστυνομία. Περίμενε υπομονετικά για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, περίμενε ακόμα περισσότερο για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, περίμενε να μελετηθεί η υπόθεσή της και τώρα περιμένει την απόφαση επί της πρότασης της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Κυριακής Κλιάμπα. Η τελευταία προτείνει η καταγγελία της να μπει στο αρχείο, χαρακτηριζοντάς τη «ψευδή».

Η Γεωργία Μπίκα έρχεται από την πρώτη στιγμή αντιμέτωπη με την αμφισβήτηση. Μετά την πρόταση της εισαγγελέως είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα».

Η Γεωργία Μπίκα απαντά στα όσα γράφτηκαν για την αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση και μετά τη σύνδεση της υπόθεσής της με το κύκλωμα εκβιαστών που ισχυριζόταν ότι δρα στη Θεσσαλονίκη ο γυμναστής που αυτοκτόνησε. Η απάντησή της δόθηκε μέσω της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, του Star.

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση», σημείωσε η Γεωργία Μπίκα.

«Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται, γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της. Όσον αφορά στη φίλη μου, αν υπονοεί κάτι τέτοιο, δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου, ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, θα είχα απομακρυνθεί», εξήγησε η Γεωργία Μπίκα μιλώντας στην εκπομπή.

Στη συνέχεια η Γεωργία Μπίκα αναφέρθηκε στη δική της υπόθεση και στην ενδεχόμενη σύνδεσή της με ένα κύκλωμα εκβιαστών, υποστηρίζοντας για μία ακόμα φορά, ότι είναι «καθαρή».

 

«Φυσικά και συνδέουν εμένα, όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Και είμαι καθαρή, δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν», τόνισε η 24χρονη.

«Με όλο τον σεβασμό, το ότι κατήγγειλα ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν σε κάποιον που ζητάει βοήθεια!», πρόσθεσε η Γεωργία Μπίκα και συνέχισε: «Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω, γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάξει κάτι».

Η Γεωργία Μπίκα εξήγησε ότι αυτό που θέλει είναι να ηρεμήσει και να ζήσει τη ζωή της. Όμως «αυτή τη στιγμή, 24 χρονών, καλούμαι να διαχειρίζομαι όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω. Και δεν ζήτησα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεσή μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μία συγγνώμη! Δεν θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Ο,τιδήποτε άλλο βγαίνει σε site και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομά μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος», κατέληξε η Γεωργία Μπίκα.