ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευλαμπία Ρέβη: «Μου έστειλαν πρόσκληση για πάρτι με αντάλλαγμα 3.000 και 5.000 ευρώ»

Instagram.com/evlambiarevi

Η υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη έγινε η αφορμή για να ανοίξει μία έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας με πλοκάμια στην Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, σύμφωνα με όσα είπε πρόσφατα στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου. Έγινε η αφορμή και για το μοίρασμα προσωπικών εμπειριών για ύποπτες προσεγγίσεις και προσκλήσεις σε πάρτι, όπως αυτή που έκανε η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη.

Η προσωπική εξομολόγηση της δημοσιογράφου δεν είχε κάποια σχέση με την υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, αλλά «σε ό,τι αφορά το κύκλωμα που ερευνάται αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης», όπως είπε η Ευλαμπία Ρέβη.

Η Ευλαμπία Ρέβη, μιλώντας στην εκπομπή του Open Ώρα Ελλάδος, την οποία συμπαρουσιάζει, αναφέρθηκε σε μία εμπειρία που είχε στο παρελθόν όταν της ζήτησαν να παρευρεθεί σε πάρτι με οικονομικά ανταλλάγματα της τάξης των 3000 και 5000 ευρώ. Η ίδια απάντησε αρνητικά στις προσκλήσεις αυτές.

Δείχνοντας τα μηνύματα που είχε λάβει μέσω Facebook από ένα πρόσωπο το οποίο της είχε ζητήσει να βρεθεί σε πάρτι που διοργάνωνε το 2019 και το 2021 έναντι του ποσού των 3000 και 5000 ευρώ αντίστοιχα. Όπως της ανέφερε στα μηνύματά του ήθελε η Ευλαμπία Ρέβη να βρεθεί σε αυτά τα πάρτι και να υποδέχεται τους καλεσμένους του.

«Είχε στείλει και σε μία φίλη μου και καταλάβαμε ότι αυτός ο άνθρωπος “ψαρεύει” κόσμο γι’ αυτά τα πάρτι. Ψάχνοντας το προφίλ του είδα ότι είχε “φίλες” και άλλες κοπέλες που γνωρίζω και όντως τους είχε στείλει μηνύματα», σημείωσε η δημοσιογράφος.

«Είπαμε ότι ελπίζουμε να μην έχει πέσει καμία κοπέλα στα δίχτυα του. Είναι σοκαριστικό το πώς ψάρευαν κορίτσια, απλώς το καταθέτω εγώ, δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της 24χρονης, αλλά σε ότι αφορά το κύκλωμα που ερευνάται αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης», ανέφερε η Ευλαμπία Ρέβη.

Εντωμεταξύ, σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, από τον οποίο ζητήθηκε βοήθεια στην υπόθεση, μίλησε για ύπαρξη διεθνούς κυκλώματος που εκμεταλλεύεται νεαρές γυναίκες.

Ο ίδιος άσκησε κριτική για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η 24χρονη. Χαρακτήρισε «απαράδεκτο να μην έχουν βγει τα αποτελέσματα μετά από 20 μέρες» και σημείωσε: «Πώς θα ανοίξουν στόματα όταν τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα;».

 

«Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που ψαρεύουν κοριτσάκια με τζάμπα ποτά και μεγάλη ζωή και μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία. Η κόκα έχει γίνει ο βασιλιάς των ναρκωτικών», ανέφερε σε δημοσιογράφους. Και μία πιθανή εκδοχή αυτού του «ψαρέματος» ίσως μάς έδειξε με τα μηνύματα που πρόβαλε η Ευλαμπία Ρέβη.