ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έλενα Παπαρίζου: Θα κινηθεί νομικά για το βίαιο σκηνικό στα MAD VMA 2022;

instagram.com/helenapaparizouofficial/

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν ανάμεσα στα άτομα που βρέθηκαν στην «πηγή» του κακού. Δηλαδή στα άτομα που βίωσαν από πολύ κοντά το βίαιο σκηνικό που ξέσπασε ανάμεσα στον Light και τον Snik, στις VIP κερκίδες των φετινών, μουσικών βραβείων Mad Video Music Awards.

Αμέσως μετά το ξέσπασμα του καβγά, η Έλενα Παπαρίζου -εμφανώς ενοχλημένη και τρομοκρατημένη- εγκατέλειψε τον χώρο, δεν επέστρεψε ποτέ και γι’ αυτήν της την στάση αποθεώθηκε από το Twitter. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποχώρησε από τη διοργάνωση όταν ο καβγάς ξέσπασε για δεύτερη, συνεχόμενη φορά. Τη στιγμή που η ίδια ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Και κάπως έτσι, το προγραμματισμένο act της με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Νίκο Παναγιωτίδη, πραγματοποιήθηκε από τους χορευτές, χωρίς την παρουσία της ίδιας.

Έλενα Παπαρίζου: Θα κάνει μήνυση με αφορμή το συμβάν στα Mad VMA 2022;

Αμέσως μετά το απαράδεκτο περιστατικό, οι φήμες ξεκίνησαν ήδη να κυκλοφορούν και να κάνουν λόγο για επικείμενη μήνυση από την Έλενα Παπαρίζου για εξύβριση και σωματική βλάβη κατά αγνώστων.

Παρά τις φήμες πως η τραγουδίστρια θα κινηθεί νομικά, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, ξεκαθαρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. «Το περαστικό που συνέβη είναι πολύ λυπηρό, για αυτό και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε. Δεν θα καταθέσει μήνυση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

Και κλείνουμε με ένα από τα αγαπημένα μας tweets:

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής, η Έλενα Παπαρίζου δεν έχει προβεί σε δηλώσεις.