ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MAD VMA2022: Στο Twitter trendάρει το πιο σωστό hashtag μετά τη συμπλοκή Snik-Light

PAPADAKIS PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, η ετικέτα #MadVMA22 τρεντάρει για τον πιο λάθος λόγο. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν τα Mad VMA στα οποία απονεμήθηκαν βραβεία σε διάφορους καλλιτέχνες, πολλοί από τους οποίους χάρισαν στο κοινό acts on stage. Ωστόσο, όλο το μουσικό event που θα γιορταζε τη μουσική, επισκιάστηκε από την ένταση και τον χαμό που δημιουργήθηκε λόγω του Snik και του Light. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε η ετικέτα #Cancel_trappers, η οποία τρεντάρει πλάι σε αυτήν των #MadVMA22, για τον πιο σωστό λόγο.

Ο Snik και ο Light, λοιπόν, των οποίων η κόντρα είναι γνωστή εδώ και καιρό, αποφάσισαν να λύσουν κατά τη διάρκεια των βραβείων τις διαφορές τους και να αναστατώσουν τους πάντες ερχόμενοι στα χέρια κατά τη διάρκεια των Mad. Και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές. Την πρώτη φορά που η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, ήταν κατά τη διάρκεια του act της Τάμτα. Η δεύτερη φορά δε, που ήταν και η πιο τραγική, συνέβη όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή για να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Η απόλυτα απαξιωτική συμπεριφορά, τη στιγμή που ο κόσμος χειροκροτούσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το πρότυπο μίας γυναίκας που σεβόμαστε για την ψυχική της δύναμη.

Η γιορτή μουσικής στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, λοιπόν, επισκιάστηκε πλήρως από το βίαιο συμβάν, παρόλο που η διοργάνωση προσπάθησε να «σώσει» την κατάσταση με μία ανακοίνωση τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η τιμωρία σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να είναι πιο αυστηρή και απόλυτη.

Τα Mad, λοιπόν, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, έκαναν γνωστό πως δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και δεν θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης όσων συμμετείχαν «στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά». Ωστόσο, το Twitter πήρε την κατάσταση στα χέρια του και τα είπε όπως έπρεπε να ειπωθούν.

Το Twitter στην σωστή πλευρά της ιστορίας για το σκηνικό μεταξύ Snik-Light στα Mad

Η απόλυτη ασέβεια στον θεσμό, στους διοργανωτές και στους παρευρισκόμενους με πρωταγωνιστές τους δύο trappers και πολλές παράπλευρες απώλειες, καταδικάστηκε από τον κόσμο των social media. Είναι χαρακτηριστικό δε, πως ένα μεγάλο μέρος του Twitter ένωσε τη δύναμη της «φωνής» (και της λογικής) του κάτω από το hashtag #Cancel_trappers και βρέθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, καταδικάζοντας τα λάθος πρότυπα που υπάρχουν, επικροτούνται και προωθούνται στις μέρες μας.

To Twitter καταδικάζει τον σεξισμό, τη βία, τον τραμπουκισμό aka trap μουσική

Η πιο δίκαιη αποθέωση της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου, στον ρόλο της φωτεινής ύπαρξης μέσα στο σκοτάδι, ήταν αυτή που κέρδισε τον σεβασμό του Twitter – και όλων μας – με την στάση της. Όχι μόνο έφυγε εκνευρισμένη από το σημείο που εκτιλύχθηκε το συμβάν, αλλά δεν επέστρεψε και ποτέ στον χώρο των Mad, για να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο της act, το οποίο τελικά έλαβε χώρα χωρίς την ίδια.