ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη σε εντατική μονάδα θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παρουσιαστής πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου, μετά από έντονη δύσπνοια που αισθάνθηκε και μετά τη διάγνωση αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, μεταδόθηκαν οι νέες πληροφορίες για την υγεία του παρουσιαστή. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Άννα Ζηρδέλη, συνεχίζει να νοσηλεύεται αλλά η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«O Ανδρέας τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται, είχε ξανά νοσηλευτεί, είχε θέματα με το αναπνευστικό του, δεν αισθανόταν καλά το τελευταίο διάστημα. Είχε έντονη δύσπνοια, είχε βήχα. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Βρίσκεται σε μεγάλη κλινική των βορείων προαστίων στην εντατική. Τα τελευταία νέα φαίνεται να είναι καλά και ευτυχώς έχει αποφύγει τον κίνδυνο για την ώρα. Να του ευχηθούμε περαστικά», είπε η δημοσιογράφος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από περίπου έναν χρόνο με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Τις ευχές τους μοιράστηκαν και η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους συνεργάτες της. «Να του στείλουμε τη θετική μας ενέργεια για σύντομα περαστικά και την αγάπη μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα.

«Περαστίκα, την αγάπη μας και στη σύντροφό του. Ανδρέα σε αγαπάμε και μακάρι να βγεις νικητής. Σιδερένιος», ευχήθηκε με τη σειρά της μέσα από την εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δήμοσιες ευχές για περαστικά δέχθηκε όμως ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μέσα από το post που έκανε στο Instagram για εκείνον η Έλενα Ακρίτα.

«Αγαπώ πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί είναι ένας καθαρός άνθρωπος που τα λέει έξω απ’ τα δόντια. Εύχομαι περαστικά και γρήγορα!», έγραψε η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Κάτω από την ανάρτηση μοιράστηκαν σχόλια αγάπης προς τον Ανδρέα Μικρούτσικο και ευχαριστηρίων προς την Έλενα Ακρίτα, συνεργάτες του παρουσιαστή όπως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή. Όπως είπε τα πράγματα είναι δύσκολα ακόμα, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

«Είναι δύσκολα ακόμα, με πήρε ο γιατρός πριν, σε κανά δίωρο θα ξέρουμε περισσότερα. Είναι δύσκολα πάλι αλλά είναι αισιόδοξοι τουλάχιστον. Δύο τρεις μέρες ήταν όπως έχουμε μία ίωση, αλλά χθες το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει», σημείωσε μεταξύ άλλων η σύντροφός του.

«Έκανε λοίμωξη, μπήκαμε στο νοσοκομείο, τον έβαλαν στην εντατική να δουν και από που προήλθε. Καλά είναι προς το παρόν και περιμένουμε, βλέπουμε», συμπλήρωσε.