ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό απολύθηκε από τη σειρά στην οποία εμφανιζόταν

Unsplash

Ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού που φέρεται να κατηγορείται για βιασμό, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου και επεσήμανε ότι ο πελάτης του δηλώνει αθώος και χαρακτηρίζει αβάσιμη την έγκληση που έχει δεχτεί. Ο Μανώλης Ροδουσάκης αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο πελάτης του «απολύθηκε από τη δουλειά του». Ο ηθοποιός εμφανιζόταν σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Μανώλης Ροδουσάκης σημείωσε επιπλέον ότι ο πελάτης του γνωρίζει τον άνθρωπο ο οποίος τον κατήγγειλε και υποστηρίζει ότι «υπήρξε ερωτική επαφή μεταξύ δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν εργαζόμενος μέχρι χθες, καθώς λόγω καταγγελίας και μιας φήμης η οποία κυκλοφόρησε ότι θα υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, η συνεργασία του διεκόπη. Απολύθηκε από την εργασία του», ανέφερε ο δικηγόρος, τονίζοντας ότι ένταλμα σύλληψης για τον πελάτη του δεν έχει εκδοθεί.

Ο ίδιος σημείωσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα μεταβεί μόνος του στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα μέσα από το οποίο θα κάνει γνωστές τις θέσεις του πελάτη του. Πρόκειται για το υπόμνημα εγγράφων εξηγήσεών του, το οποίο κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγεται για την υπόθεσή του.

Η υπόθεση αυτή, όπως έχει γίνει γνωστό, βρίσκεται στα όρια της παραγραφής, καθώς τον ερχόμενο Μάιο συμπληρώνεται 15ετία από την καταγγελόμενη πράξη. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η εισαγγελία κινήθηκε με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτει το αδίκημα εντός των ορίων της προθεσμίας για την παραγραφή του.