ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SPONSORED

Η Barbie καλεί εσένα και την κόρη σου σε μια μοναδική Kids Career Day στο Σπίτι της 24MEDIA

Η αγαπημένη Barbie, η κούκλα που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, εμπνέει τα κορίτσια εδώ και 60 χρόνια και το Ladylike.gr το γιορτάζει με ένα μοναδικό event στο Σπίτι της 24MEDIA. Το House Twenty Four στη Νέα Σμύρνη θα ανοίξει τις πόρτες του την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 για να υποδεχθεί 20 μικρές φίλες της Barbie, ηλικίας από 5 έως 10 χρονών και να περάσουμε μαζί τους μια μοναδική future career day, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια σειρά από διαδραστικά και δημιουργικά workshops.

Αντλώντας έμπνευση από όλους τους επαγγελματικούς ρόλους στους οποίους έχει “ανταπεξέλθει” η αγαπημένη κούκλα και με αφορμή το γεγονός πως εμπνέει τα κορίτσια εδώ και 60 χρόνια, θα έχουμε στήσει σε διαφορετικούς χώρους του Σπιτιού τέσσερα workshops με τέσσερις διαφορετικές θεματικές και θα αφήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των μικρών μας καλεσμένων ελευθερη. Σε κάθε workshop θα υπάρχει μια εκπαιδευτικός, η οποία θα βοηθά τις μικρές μας φίλες στις δραστηριότητές τους.

Συγκεκριμένα, τα τέσσερα workshop είναι τα εξής:

Το workshop για την Barbie στον κόσμο της μόδας. Το τραπέζι του σαλονιού θα μεταμορφωθεί σε “εργαστήρι” μόδας, όπου οι μικρές μας φίλες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τα ρούχα της Barbie και να τα ‘μεταμορφώσουν’ με κορδέλες, στρας και πολλά άλλα.

Το worskhop για την Barbie επιστήμονα. Εκεί οι μικρές φίλες μας θα κάνουν με τη βοήθεια μιας ειδικής εύκολα, απολύτως ασφαλή και διασκεδαστικά πειράματα που θα τις ενθουσιάσουν.

Το workshop για την Barbie σεφ. Με τη βοήθεια μιας σεφ θα φτιάξουμε εύκολες και γρήγορες λιχουδιές, όπως λαχταριστά μπισκότα, που μπορούν οι μικρές μας φίλες να φτιάξουν με τη μαμάς τους και να τα απολαύσουν την ώρα που παίζουν με τις αγαπημένες τους κούκλες.

Το workshop για την Barbie artist. Εκεί, οι μικρές μας φίλες θα αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και θα φτιάξουν υπέροχες δημιουργίες, ζωγραφίζοντας σε καμβά.

Όλα αυτά υπό το βλέμμα των μαμάδων τους που θα βρίσκονται στον χώρο και θα παρακολουθούν τα παιδιά τους να απολαμβάνουν τις δραστηριότητες σε κάθε workshop. Αν θέλεις να είσαι κι εσύ μία από τις μαμάδες που θα έρθουν με το κοριτσάκι ή τα κοριτσάκια τους στην kids career day by Barbie στο Σπίτι της 24MEDIA, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα, συμπληρώνοντας τον αριθμό των παιδιών που θα έρθουν στο event.

Σε περιμένουμε!

powered by Typeform

INFOS:

Ημερομηνία: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Ώρα: 11:00-14:00

Ηλικίες: 5-10 χρονών