CELEBRITIES

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Τα σταθερά ζώδια Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα σχετικά με τους άλλους και θα είναι πιο επιρρεπείς σε απρόοπτα και εκπλήξεις, όχι απαραίτητα αρνητικά όμως.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η Σελήνη εξακολουθεί σε όλη την διάρκεια της ημέρας να βρίσκεται στον Ταύρο. Μάλιστα είναι μια πιο πρακτική γήινη σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας σήμερα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με λογαριασμούς, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση, μέσα στην μέρα γι’ αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να νοιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας, στο δικό τους. Από την μια είστε πρόθυμοι, να δείξετε συμπάθεια, και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη μπορεί να θέλετε απλά να σας κανακέψουν οι άλλοι. Η τάση σας σήμερα είναι να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Από την άλλη δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε το συγχρωτισμό με άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα τη δουλειά σας. Από την άλλη, είναι μια πιο κοινωνική Σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους, να τους εκμυστηρευτείτε τις σκέψεις, τις αγωνίες και τα συναισθήματα σας αλλά και να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΛΕΩΝ: Σήμερα φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια σύσκεψη ή να συζητήσετε για θέματα της καριέρας σας.
Θα είναι ακόμη δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως, πως νιώθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μυαλό σας ταξιδεύει στο μέλλον, τις επαγγελματικές σας προοπτικές, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους αλλά ίσως και σε κάποιο ταξίδι που πιθανώς έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Προσπαθήστε να μείνετε θετικοί και βρείτε εναλλακτικές για να σπάσετε τη ρουτίνα (δείτε μια ταινία, βγείτε να περπατήσετε, διαβάστε ένα βιβλίο ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για να ταξιδέψει το μυαλό σας).

ΖΥΓΟΣ: Είναι μια μέρα που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κτλ). Η κυκλοθυμία σας, θα είναι ορατή σήμερα, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια ερωτική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος, ίσως όμως νιώθετε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους ειδικά τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Ουρανό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε την σταθερότητα της σημερινής Σελήνης, για να έχετε μακρόχρονα αποτελέσματα αν πχ αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε σύντομα. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους στο περιβάλλον σας καθώς θα έχετε μια τέτοια τάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι από τις πιο θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας η σημερινή και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η τάση κτητικότητας που μπορεί να σας βγει αλλά και να μην μπερδέψετε την προστατευτικότητα και την φροντίδα με την ανάγκη να ελέγχετε τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε
ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες.

ΙΧΘΥΕΣ: Το μυαλό σας τρέχει στα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας και μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα. Από τις πιο θετικές, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες, η σημερινή μέρα για σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ήλιος στον Ζυγό – Φθινοπωρινή ισημερία 2021: Ψάχνοντας για ισορροπία στις σχέσεις
– Τα 10 κορυφαία λάθη που κάνουν οι Παρθένοι στις σχέσεις τους
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/09/2021 – 26/09/2021