CELEBRITIES

Χρήστος Λούλης: Τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του σε μία βόλτα για τρεις

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Ο Χρήστος Λούλης είναι παντρεμένος με την συνάδελφό του, Έμιλυ Κολιανδρή, από το 2008. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα. Και μπορεί οι ίδιοι να είναι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του θεάτρου και της τηλεόρασης, αλλά τα παιδιά τους είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της δικής τους ζωής.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν σίγουρα τα δύο παιδιά στην πρόσφατη έξοδο με τον διάσημο μπαμπά τους, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Ο Χρήστος Λούλης, η Σμαράγδα και ο Αλέξανδρος απαθανατίστηκαν να κάνουν τη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο.

Χρήστος Λούλης Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Χρήστος Λούλης Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Χρήστος Λούλης Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press

Πότε περπατώντας δίπλα του, άλλοτε κρατώντας τον από το χέρι κι άλλοτε χωμένα στην αγκαλιά του, τα δύο παιδιά φάνηκαν να διασκεδάζουν απολυτα τη βόλτα με τον πατέρα τους.

Ο Χρήστος Λούλης είναι πάντα ευθύς στις δηλώσεις του, είτε αυτές αφορούν το επάγγελμά του, είτε τη ζωή του. Ακόμα και μιλώντας για τον ρόλο του πατέρα στη ζωή του, ο ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι κάνει τα λάθη του. Μάλιστα για τον ίδιο, αυτά τα λάθη δεν είναι απλά χρήσιμα, αλλά απαραίτητα στη ζωή των παιδιών του.

«Κάποια λάθη θα κάνουμε και καλά θα κάνουμε γιατί τα παιδιά μας πρέπει να έχουν κάποια τραύματα μεγαλώνοντας, γιατί αυτή είναι η εξέλιξη του ανθρώπου, να ξεπερνάει της δυσκολίες και τα εμπόδια», είχε πει στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο ηθοποιός, που πολλές φορές οι δημόσιες τοποθετήσεις του προκαλούν αίσθηση.

Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press
Χρήστος Λούλης Παναγιώτης Αξιώτης/ Papadakis Press

Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα είχε πει ότι οι «μη πλειοψηφικές» απόψεις του είναι κι εκείνες που θεωρεί ότι τον κάνουν αντιπαθή στοΥ,ς συναδέλφους του. Ανάμεσα στους συναδέλφους του πάντως είναι και ο πιο δικός του άνθρωπος, η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή. «Είναι δύσκολο να παίζεις με την γυναίκα σου. Έχεις ένα φόβο ότι μέσα από το ρόλο θα δει κάτι που νιώθεις ότι δεν το ξέρει», σημείωνε ο Χρήστος Λούλης για τις φορές που έχουν συνεργαστεί με τη σύζυγό του.

Για την κρίση στον γάμο της με τον ηθοποιό, που σύμφωνα με δημοσίευματα θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha, Ψέματα, είχε μιλήσει πρόσφατα σε δική της συνέντευξη η Έμιλυ Κολιανδρή.

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή είναι ζευγάρι εδώ και 20 χρόνια. Και μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια προφανώς θα υπάρχουν και τέτοιες περίοδοι όπου δεν θα είναι όλα στραμένα με ροδοπέταλα για το ζευγάρι. «Στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να χωρίσεις από το να είσαι με κάποιον γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις, πέρα από σιγουριά, ασφάλεια, συντροφικότητα, θέλουν και πολλή δουλειά. Είναι πολύ πιο εύκολο να τελειώνει κάτι, να προχωράς σε κάτι νέο και η εποχή μας ευνοεί κάτι τέτοιο. Προφανώς για να μένουμε μαζί σε αυτή την ένωση κάτι βρίσκουμε που μας αρέσει», σημείωσε σχετικά η ηθοποιός.

«Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ να μην είμαι με τον Χρήστο παρόλο που έχουμε περάσει και οι δυο περιόδους που έχουμε κουραστεί ή συνηθίσει, αλλά πάντα και ειδικά με την έλευση των παιδιών, κάτι συμβαίνει και δεν καταλαβαίνεις πως περνά η ζωή, με την καλή έννοια. Έχουμε την τύχη να κάνουμε αυτή τη δουλειά που μας έχει απαλλάξει από μία ρουτίνα που ίσως έχουν άλλα ζευγάρια με πιο κανονικές δουλειές και αυτό είναι σωτήριο. Υπάρχουν φορές που δουλεύουμε μαζί και άλλες που δεΝ δουλεύουμε μαζί και αυτό κάπως τροφοδοτεί τη σχέση μας», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Σίγουρα οι κρίσεις αφήνουν πίσω τους και κάποια αγκάθια, δεν ξεπερνιούνται πλήρως, αλλά από την άλλη, το ότι ξεπερνάς την κρίση, σίγουρα σου δίνει την αίσθηση ενδυνάμωσης. Είναι μια ένδειξη αντοχής», δήλωσε η Έμιλυ Κολιανδρή στη Reallife.