CELEBRITIES

Τζένη Θεωνά: Το σύμφωνο συμβίωσης με τον Δήμο Αναστασιάδη

Instagram.com/jennytheona

Για τη σχέση της με τον γιο της, Αρίωνα, τον σύζυγό της Δήμο Αναστασιάδη και τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» μίλησε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Το σύζυγος που σου έγραψα παραπάνω, δεν οφείλεται στον δαίμονα του τυπογραφείου, αλλά στο γεγονός ότι η Τζένη Θεωνά και ο τραγουδοποιός έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης πριν τον ερχομό του γιου τους, Αρίωνα. Κι όπως αποκάλυψε η Τζένη Θεωνά στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη, το υπέγραψαν με την καταλυτική συμβολή της μητέρας της.

«Ο γάμος μου φαίνεται στην παρούσα φάση πολύ μακριά. Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, έχουμε ένα παιδί, μπορεί σε κάποια φάση να κάνουμε κι ένα δεύτερο ή και όχι. Μου φαίνεται ότι το έχουμε πάει πολύ αντίστροφα δεν μπορώ να το φανταστώ», είπε η Τζένη Θεωνά και στη συνέχεια μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που έχει υπογράψει με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την κοιλιά στο στόμα εγώ. Μας πήρε η μαμά μου και μας είπε “Έχω κλείσει ραντεβού με τον συμβολαιογράφο αύριο. Να πάτε να κάνετε σύμφωνο”. Εγώ ήμουν στο μήνα μου και με κοιλιά τεράστια. Φαινόμουν ετοιμόγεννη από τη δεύτερη ημέρα. Κάπως έτσι το καταφέραμε», εξήγησε η ηθοποιός.

Ο Αρίωνας Αναστασιάδης τραγουδά Δήμο Αναστασιάδη στη Τζένη Θεωνά

Ο γιος του ζευγαριού, Αρίωνας, είναι πλέον 2 ετών και το πάθος του είναι τα μηχανοκίνητα οχήματα και το τραγούδι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Τζένη Θεωνά, τραγουδά και τα τραγούδια του μπαμπά του, Δήμου Αναστασιάδη. «Τραγουδάει όλη την ώρα, έχω σοκαριστεί με το πόσα τραγουδάκια λέει. Είναι δύο χρονών, έχει τρέλα με τα μηχανοκίνητα και ονομάζει κάτι απίθανα οχήματα που εγώ δεν τα ξέρω», είπε αρχικά για τον γιο της η Τζένη Θεωνά. «Τώρα έχει αυτή την παιδική φωνή την ουράνια δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί μετά. Τραγουδάει και το τραγούδι του Δήμου το “Τώρα μιλάω εγώ” σε μία δική του εκτέλεση», πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού, η Τζένη Θεωνά ήταν θετική. «Τον οραματίζομαι με ένα αδερφάκι να παίζει, μου φαίνεται πολύ γλυκό και συγκινητικό δηλαδή γιατί είναι και πολύ σπουδαία η αδελφική σχέση. Οψόμεθα», εξήγησε.

Η ηθοποιός υποδύεται μία από τις κεντρικές ηρωίδες της σειράς «Τα Καλύτερα μας Χρόνια», τη Νανά. «Η ηρωίδα αυτή είναι αξιολάτρευτη και υποκριτικά και σαν προσωπικότητα. Είναι μια γυναίκα χειραφετημένη επί της ουσίας, πολύ μπροστά από την εποχή της και μ’ ενα πολύ γλυκό και αρμονικό τρόπο είναι στ’ αλήθεια ασυμβίβαστη. Όλοι οι χαρακτήρες εξελίσσονται μέσα στο κοινωνικο-πολιτικό πλαίσιο κι αυτό αλλάζει, οπότε αυτό που στην αρχή μας απασχολούσε ότι “Η θεία η Νανά είναι εμφανίσιμη αλλά γεροντοκόρη και γιατί το κορίτσι” στη πορεία το βάρος των προβληματισμών έχει μετατοπιστεί γιατί η θέση της γυναίκας ουσιαστικά αλλάζει», σημείωσε μιλώντας για την ηρωίδα που ενσαρκώνει.

Η ηθοποιός παρά τα κοινά που εντοπίζει με τον χαρακτήρα που υποδύεται για ένα στοιχείο δεν είναι σίγουρη ότι το μοιράζεται μαζί της. «Δεν ξέρω αν έχω το θάρρος το δικό της, γιατί φαίνεται ανάλαφρη πεταλουδίτσα αλλά είναι πολύ στιβαρή», είπε χαρακτηριστικά.

Οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

Μιλώντας περί θάρρους η συζήτηση πέρασε στις καταγγελίες που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στον χώρο του θεάτρου. «Δεν είχα ποτέ σε ένα τετ α τετ μια εξομολόγηση αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αυτό είναι τελείως συγκυριακό. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μία μαμά κι έναν μπαμπά που κάθονται και ακούν στωικά από τα δελτία ειδήσεων ή διαβάζουν στα δημοσιεύματα κατ’ επανάλειψη τι πέρασε το παιδί τους. Όλο αυτό είναι μία τεράστια θυσία, ότι οι άνθρωποι που το πέρασαν εξομολογούνται κι ανοίγουν το δρόμο, ώστε οι νέες γενιές και τα νέα κορίτσια να είναι πιο χειραφετημένα και να αισθανθούν πιο δυνατοί», σημείωσε η Τζένη Θεωνά.

Για τις συνεργασίες που μπορεί να είχε με καταγγελόμενους κι αν ως άνθρωπος νιώθει άμεσα την ανάγκη να πάρει αποστάσεις και να διακόψει επαφές με πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις κακοποιητικών συμπεριφορών ήταν κάθετη. «Η απόσταση πια είναι τεράστια και αγεφύρωτη. Δεν μπορεί να αναιρεθεί κάτι τέτοιο με κανέναν τρόπο. Προφανώς δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία και καμία επαφή», σημείωσε η Τζένη Θεωνά.

Το σπουδαίο «ευχαριστώ» της Τζένης Θεωνά

«Πάρα πολλές φορές αναρωτιέμαι αν εγώ θα είχα το θάρρος να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Μου φαίνεται πραγματικά δυσβάσταχτο και ψυχοφθόρω οπότε μόνο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε. Γιατί αύριο θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί κι αν δεν είναι το οφείλουμε σε αυτό που συμβαίνει τώρα», κατέληξε η ηθοποιός για το θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου. Κι εκεί στην τελευταία φράση της βρίσκεται η μεγαλύτερη ουσία των κοινωνικών κινημάτων όπως το #MeToo. Chapeau, Τζένη Θεωνά.