CELEBRITIES

Η Τζένη Μπότση και η κατάξανθη κόρη της στην πρώτη τους έξοδο. Ομορφιά διπλή

Instagram.com/jennybotsi

Τι κι αν από τον ουρανό ακούγονται κάποιες βροντές; Το ημερολόγιο γράφει 1η Ιουνίου και το καλοκαίρι είναι εδώ ό,τι κι αν λέει ο καιρός. Χάσαμε την άνοιξη λόγω καραντίνας, αρνούμαστε να χάσουμε το καλοκαίρι λόγω μουντάδας. Έχουμε άλλωστε και την κατάλληλη εικόνα για να σε βάλουμε στο κλίμα «βόλτες και βιταμίνη D» χωρίς άλλη καθυστέρηση. Υπεύθυνες για την εικόνα αυτή είναι η Τζένη Μπότση και η κόρη της, Αλίκη.

Η Τζένη Μπότση έγινε μαμά στις 18 Νοεμβρίου. Απέκτησε με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά, το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι μετά από μία εγκυμοσύνη που είχε καταφέρει να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό. Πέρασαν τα Χριστούγεννα, ήρθε η άνοιξη και οι πρώτες βόλτες αλλά η πανδημία είχε άλλα σχέδια και κάπως έτσι η Τζένη Μπότση και η κόρη της βρέθηκαν μόνιμα στο σπίτι. Οι βόλτες πλέον περιορίστηκαν στα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι και για την μικρή Αλίκη που ολοένα και μεγάλωνε. Μεγάλωσε δε τόσο που πλέον με την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ήρθε η ώρα να γνωρίσει τα στέκια της μαμάς της.

Η Τζένη Μπότση και η κόρη της πραγματοποίησαν την Κυριακή 31 Μαϊου την πρώτη τους έξοδο στο αγαπημένο εστιατόριο της ηθοποιού. Παρέα με αγαπημένους της φίλους η Τζένη Μπότση επανήλθε στην μετά καραντίνας κανονικότητα παρέα με την Αλίκη της.

Μητέρα και κόρη πόζαραν μπροστά από τα λουλούδια στον τοίχο του εστιατορίου, λουσμένες στο φως του ήλιου. Η σύνθεση της φωτογραφίας είναι ό,τι πιο χαριτωμένο θα δεις σήμερα.

Η Τζένη Μπότση «χρωστά» την απόφαση για την εγκυμοσύνη της και στον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Η πρώτη μας έξοδος στο αγαπημένο εστιατόριο της μαμάς! Μια ωραία κυριακάτικη βόλτα με φίλους. Ποσο μου είχε λείψει», έγραψε η Τζένη Μπότση, σχολιάζοντας τη φωτογραφία τους. Το εστιατόριο στο οποίο βρέθηκαν είναι όπως είναι γνωστό του καλού φίλου της Τζένης Μπότση, Φώτη Σεργουλόπουλου. Όπως έχει πει η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο asist.gr, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που την έκαναν να αποφασίσει να γίνει μαμά.

«Ο Αλέξανδρος την περίμενε πώς και πώς. Ήταν εκείνος που με τράβηξε. Εκείνος το ήθελε τόσο πολύ να κάνουμε παιδί. Με την ενασχόλησή μου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ήξερα πόσο μεγάλη ευθύνη θα αναλάμβανα και ίσως γι’ αυτό και δίσταζα. Η συμπεριφορά του ήταν αυτή που με βοήθησε καθώς και δύο φίλων που τους το χρωστάω», έλεγε η Τζένη Μπότση.

«Ήταν η στάση και τα λόγια, της φίλης μου Κατερίνας Βρανά καθώς και μία τρυφερή συγκινητική συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο πέρσι μόλις είχα ολοκληρώσει τα 5 χιλιόμετρα την ημέρα του Κλασικού Μαραθωνίου, απροπό δεσμεύομαι ότι θα τρέξω και του χρόνου, που με έκαναν να το σκεφθώ και να ξαναπάρω την απόφαση. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, ήμουν ήρεμη και σαφώς πιο συνειδητοποιημένη. Μεγαλώνοντας μπορεί να έχεις λιγότερες αντοχές έχεις όμως περισσότερες γνώσεις. Ήξερα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω», είχε αναφέρει στη συνέντευξή της, η Τζένη Μπότση.

Η «χειροκροτάμε όρθιες» τοποθέτησή της για τη μητρότητα

Η ίδια είχε μιλήσει για την μητρότητα με τον πιο ειλικρινή και συνειδητοποιημένο τρόπο. «Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της», είχε πει χαρακτηριστικά. H ηθοποιός πριν τη γέννηση της κόρης της πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα». Μετά τον ερχομό της Αλίκης είχε κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στη σειρά και ίσως επιστρέψει μόνιμα σε αυτή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Με κάτι τέτοιες δηλώσεις είναι που εξηγείται η απόλυτη ηρεμία που αποπνέει η φωτογραφία με την κόρη της. Ίσως είναι και τα λουλούδια. Άντε και τα κατάξανθα μαλλιά τους. Και η τόση ομορφιά.