CELEBRITIES

Το συγκινητικό post του Mike για τη μάχη του με τον καρκίνο και τη νέα του οικογένεια

Instagram.com/ mike.official_profile

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο καλλιτέχνης κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη του με τον καρκίνο. Μία μάχη που για μεγάλο χρονικό διάστημα έδινε κρυφά και η νίκη του γιορτάστηκε πανηγυρικά την ημέρα των γενεθλίων του, με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στη δημοσίευσή του ο Mike.

Ο Mike έκλεισε έναν χρόνο υγιούς ζωής

Η 25η Αυγούστου του 2021, λοιπόν, είναι μία ιδιαίτερα σημαντική μέρα για τον Mike. Μία μέρα αφιερωμένη στα άτομα που στάθηκαν στο πλευρό του, όταν ο ίδιος πάλευε με τον καρκίνο. Μία μέρα αφιερωμένη στον μοναχικό, ψυχικό και σωματικό αγώνα που έδωσε για να ξεπεράσει όσα εμπόδια βρέθηκαν στον δρόμο του. Μία μέρα που σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του. Ζωή απαλλαγμένη από τον κίνδυνο του καρκίνου.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτήν τη σημαντική μέρα, ο Mike δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες όλων όσων ήταν δίπλα του κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Άτομα που πλέον θεωρεί οικογένειά του.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία βρίσκεται στη ζωή του τραγουδιστή τα τελευταία 4 χρόνια. «Είμαστε σχεδόν 4 χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, ήμασταν σαν συνεργάτες. Το έβλεπα σαν μια όμορφη σχέση, αλλά μετά από αυτό που έπαθα το βλέπω αλλιώς. Αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου και από εκείνη τη μέρα και μετά, βλέπω αλλιώς τη σχέση μας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του με την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

«Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο!», ανέφερε στην αρχή ο Mike και στη συνέχεια μίλησε για τα νέα μέλη της οικογένειάς του. «Αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οι άνθρωποι που δεν με άφησαν λεπτό. Είναι οι άνθρωποι που ό,τι ώρα και να τους έπαιρνα θα ήταν εκεί. Είναι οι άνθρωποι που τους χρωστάω τα πάντα!».

«Μετά από 1 χρόνο λοιπόν έχω να πω, πως νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί αγκαλιάζουν την κάθε μου τρέλα και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα! Να σας συστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ», κατέληξε ο Mike προσθέτοντας και την ημερομηνία που σηματοδοτεί τον έναν χρόνο υγείας που συμπληρώνει.

Όσα έχει δηλώσει για την περιπέτειά του

Ο τραγουδιστής έχει μιλήσει πολλές φορές από τη θέση του νικητή σε διάφορες συνεντεύξεις του. Μία από αυτές ήταν και στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη. Ο 27χρονος καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά του στην παρουσιάστρια και μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στον δρόμο του προς τη νίκη.

«Ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρά τα πράγματα. Είχα τέσσερις μορφές καρκίνου. Οι δύο ήταν επιθετικές, γι’ αυτό έκανα και χημειοθεραπείες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mike.

«Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Μόνος μου λύγιζα στο μπάνιο»

«Η Έλενα δούλευε στον πατέρα της το πρωί, σε μαγαζί με υφάσματα και πήγαινε να τους βοηθήσει. Μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και το βράδυ ερχόταν σε μένα. Κάθε βράδυ, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Μόνος μου λύγιζα στο μπάνιο. Δεν ήθελα γιατί αυτό, ασχέτως αν δεν το είχα πάρει βαριά εγώ, οι δικοί μου το είχαν πάρει βαριά. Θυμάμαι όταν το έμαθε ο πατέρας μου παραμίλαγε. Η μαμά επειδή έχει περάσει κι εκείνη κάτι παρόμοιο και επειδή είναι και σκληρό καρύδι, μου έλεγε “έλα τι είναι για σένα αυτό”. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω τον κόσμο», σημείωσε ο Mike εξιστορώντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Έναν χρόνο δεν βλέπω φίλους μου και η Έλενα κάνει μίνι καραντίνα πριν με δει» πρόσθεσε.