CELEBRITIES

Ο Mike μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, τον έρωτά του με την Έλενα Τσαγκρινού και την υιοθεσία του

Instagram.com/mike.official_profile

Ένα πρόβλημα υγείας είναι ικανό να αλλάξει όχι μόνο όλη σου την ψυχοσύνθεση, αλλά και ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου, η οποία κατεδαφίζεται συθέμελα και χτίζεται απ’ την αρχή. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του τραγουδιστή Μιχάλη Φαφαλή, ευρύτερα γνωστός ως Mike, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2020, την ημέρα των γενεθλίων του, αποκάλυψε τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στη δημοσίευσή του ο Mike. Ύστερα από σχεδόν μισό χρόνο και καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μεσάνυχτα”, ο τραγουδιστής μίλησε ακόμα μία φορά για την εμπειρία που άλλαξε τη ρότα της ζωής του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον έρωτά του με την Έλενα Τσαγκρινού και την υιοθεσία του σε ηλικία 12 μηνών.

Ο Mike μίλησε για τον καρκίνο από τη θέση του νικητή

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, από τη θέση του νικητή, μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στον δρόμο του προς τη νίκη. «Ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρά τα πράγματα. Είχα τέσσερις μορφές καρκίνου. Οι δύο ήταν επιθετικές, γι’ αυτό έκανα και χημειοθεραπείες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mike.

Ο έρωτάς του με την Έλενα Τσαγκρινού κρατάει 4 χρόνια

Φυσικά, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και 4 χρόνια. «Είναι φανταστική. Έχει τεράστιο ταλέντο και τώρα το έδωσε στο εξωτερικό. Είναι γεννημένη για έξω και θα πάει πολύ καλά στον τελικό. Είχαν κάποια ατυχήματα στις πρόβες αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Είναι τρομερό το ότι ένας άνθρωπος που το βλέπει από μικρή και φτάνει στο σημείο να είναι εκεί είναι φοβερό. Χαίρομαι με τη χαρά της. Δεν είχε αμφιβολία για την πρόταση, σε εμένα το αντίθετο έδειξε. Ήθελε πάρα πολύ να πάει. Για εμένα είναι top στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mike, λέγοντας τα καλύτερα για την Έλενα Τσαγκρινού.

Η περίοδος στο νοσοκομείο και οι χημειοθεραπείες αποτέλεσαν δοκιμασία για τη σχέση τους, η οποία βγήκε πιο δυνατή από την περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο. «Είμαστε σχεδόν 4 χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, ήμασταν σαν συνεργάτες. Το έβλεπα σαν μια όμορφη σχέση, αλλά μετά από αυτό που έπαθα το βλέπω αλλιώς. Αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου και από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας» πρόσθεσε αναφερόμενος στη συμπαράσταση που δέχτηκε από την Έλενα Τσαγκρινού.

«Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Μόνος μου λύγιζα στο μπάνιο»

«Η Έλενα δούλευε στον πατέρα της το πρωί, σε μαγαζί με υφάσματα και πήγαινε να τους βοηθήσει. Μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και το βράδυ ερχόταν σε μένα. Κάθε βράδυ, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Μόνος μου λύγιζα στο μπάνιο. Δεν ήθελα γιατί αυτό, ασχέτως αν δεν το είχα πάρει βαριά εγώ, οι δικοί μου το είχαν πάρει βαριά. Θυμάμαι όταν το έμαθε ο πατέρας μου παραμίλαγε. Η μαμά επειδή έχει περάσει κι εκείνη κάτι παρόμοιο και επειδή είναι και σκληρό καρύδι, μου έλεγε “έλα τι είναι για σένα αυτό”. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω τον κόσμο», σημείωσε ο Mike εξιστορώντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Έναν χρόνο δεν βλέπω φίλους μου και η Έλενα κάνει μίνι καραντίνα πριν με δει» πρόσθεσε.

Ο Mike γνώριζε για την υιοθεσία του από πολύ μικρός

Αναφερόμενος στην υιοθεσία του, ο Mike δήλωσε πως ήταν κάτι για το οποίο πάντα γνώριζε. «Είναι φανταστικό να είσαι υιοθετημένος. Με υιοθέτησαν 12 μηνών. Το ήξερα πάντα. Είμαι πολύ κατά στο να μάθει κάποιος 15 χρονών ότι είναι υιοθετημένος. Η άλλη γυναίκα, η βιολογική μητέρα, αποφάσισε να με δώσει. Ήξερα ότι ήταν άρρωστη αλλά μετά άλλαξε κατοικία και εξαφανίστηκε. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να την αναζητήσω, οι γονείς μου μου είπαν ότι θα είναι δίπλα μου και τότε μου έφυγε. Βλέπαμε μια εκπομπή στην τηλεόραση και λέω στη μαμά μου “εσύ με γέννησες;” και μου είπε “δεν σε έβγαλα από την κοιλιά μου αλλά από την καρδούλα μου”. Τότε μου εξήγησε και πάντα ήξερα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να μάθεις ότι είσαι υιοθετημένος σου γκρεμίζει τα θεμέλια».

«Την έχω συγχωρέσει και την ευχαριστώ κιόλας. Είναι τρομερό δώρο οι γονείς μου. Είναι τέλειοι και είμαι χαρούμενος που με μεγάλωσαν με τόσο προσοχή και τόσο δοτικότητα. Μου έχουν δώσει παραπάνω από τα πάντα. Οι γονείς από την πολύ τους αγάπη γίνονται υπερπροστατευτικοί και αυτό χτυπάει πολλές φορές άσχημα στο παιδί. Θέλω να κάνω οικογένεια. Είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλω να κάνω. Θέλω να κάνω μικρός παιδιά γιατί έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τους γονείς μου» κατέληξε ο Mike.