CELEBRITIES

Το “Σαν με κοιτάς” βλέμμα της Melania Trump στον Justin Trudeau προκάλεσε πανικό στο Twitter

ΑP Photo/Andrew Harnik

Έχεις δει πώς κοιτά (αν και συνήθως αποφεύγει να ρίξει έστω ένα βλέμμα) η Melania Trump τον σύζυγό της Donald. Σαν πρωινό του Γενάρη είναι η τέλεια περιγραφή για το level ψυχρότητας που καταγράφει ο φακός τις περισσότερες φορές στην όψη της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ στις κοινές της εμφανίσεις με τον Donald Trump. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, που το απείρως διαφορετικό βλέμμα που κατέγραψε ο φακός κατά την «φιλιούνται σταυρωτά με αβρότητα» στιγμή που η Melania Trump συνάντησε τον πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau, προκάλεσε μια μικρή έκσταση στον χώρο του διαδικτύου. Το στιγμιότυπο απομονώθηκε και αναπαράχθηκε στο Twitter με χίλιους δυνατούς τρόπους. Να ήταν το κόκκινο σαν φωτιά φόρεμα της Melania στην τελευταία μέρα της συνόδου κορυφής των G7 στη Γαλλία; Να ήταν τα μάτια που έκλειναν στον ήλιο; Να ήταν ο αδιάφορος Donald Trump στο πλάι της και ο γοητευτικός Justin Trudeau απέναντί της; Να ήταν απλά η γωνία της κάμερας; Ό,τι κι αν έφταιξε το βλέμμα καταγράφηκε και σχεδόν αμέσως, άμεσα χαρακτηρίστηκε ως λάγνο και ακολούθησε ορυμαγδός σχολίων.

Διάβασε επίσης: Melania & Ivanka Trump: Ντυμένες “Δυναστεία” οι δύο γυναίκες θέλουν απεγνωσμένα να επιστρέψει η μόδα των ’80s

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Andrew Harnik

AP Photo/Andrew Harnik

AP Photo/Andrew Harnik

AP Photo/Andrew Harnik

Το hashtag #MelanialovesJustin εμφανίστηκε και θα σου αναφέρω εδώ μερικά ενδεικτικά σχόλια που το συνόδευσαν. «Ο καθένας πρέπει να βρει κάποιον να τον κοιτά όπως η Melania τον Justin» έγραψε ένας. «Η Melania, ούτε μια φορά δεν έχει κοιτάξει έτσι τον Trump» κάποιος άλλος. «H Melania είναι έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα», «Πόσο λέτε να πάρει μέχρι ο Trump να προτείνει να φτιάξουμε τείχος στα σύνορα με τον Καναδά;», «Χριστέ και Παναγία. Αυτή η φωτογραφία είναι τόσο καυτή που έλιωσε το βούτυρο στα μπισκότα μου», «Όπως φαίνεται ακόμα και η Melania σκέφτεται ένα σχέδιο απόδρασης στον Καναδά» και άλλα πολλά tweets έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και εμείς σου προτείνουμε να τα διαβάσεις αναλυτικά βάζοντας για μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Σαν με κοιτάς» από την ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι» με τις φωνές του Γιάννη Φέρτη και της Αφροδίτης Μάνου να ντύνουν μουσικά το υποτιθέμενο crash της Melania Trump και του Justin Trudeau.

 

 

 

 

Και το καλύτερό μου, αυτό που συνδύασε την εικόνα με διαφήμιση για άρωμα.

 

Και τώρα που γέλασες, ελπίζω με την καρδιά σου, να σου δείξω και ολόκληρο το video με τη σκηνή που καταγράφηκε λίγο πριν την «οικογενειακή» φωτογραφία των ηγετών του κόσμου στο τέλος της συνόδου που πραγματοποιήθηκε στην Biarritz. Εμένα, αν με ρωτάς, περισσότερη εντύπωση μου κάνει βλέποντας το video που δημοσίευσε η “The Telegraph” το γεγονός ότι Melania και Donald Trump κρατιούνται για μία ακόμα φορά από το χέρι χωρίς να μου προκαλούν κανένα συναίσθημα τρυφερότητας, παρά το ότι η Melania χαμογελά στον Καναδό πρωθυπουργό. Και, ναι, δεν τη βλέπεις να χαμογελά συχνά αλλά αν ο συνομιλητής σου σου χαμογελά πλατιά, δε θα ανταποδώσεις; Θα ανταποδώσεις.

 

Για το ζήτημα «ήταν λάγνο βλέμμα ή ήταν τυπικός χαιρετισμός» φαίνεται να διχάζονται οι ειδικοί της γλώσσας του σώματος που ανέλυσαν για τα ξένα μέσα το στιγμιότυπο. Η Judi James είπε στην “Express” ότι μια τυπική διαδικασία δραματοποιήθηκε από τη γωνία της κάμερας. «Ενώ ο σύζυγός της έσκυψε σουφρώνοντας ξεκαρδιστικά τα χείλη του για να φιλήσει την Angela Merkel, η Melania έδειξε στο κοινό τον σωστό τρόπο που πλησιάζεις κάποιον στο τυπικό του ασπασμού, έχοντας ως παρτενέρ τον πολύ γοητευτικό Justin Trudeau. Και κάπως έτσι κατέληξαν να μοιάζουν σαν διαφήμιση στη Vogue, ενώ ο Trump φαινόταν στο φόντο ανέκφραστος», τόνισε. Η Patti Wood, συγγραφέας του βιβλίου “Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language, and Charisma” μοιάζει να συμφωνεί με τους χρήστες του Twitter αναλύοντας το στιγμιότυπο στο Αμερικανικό InStyle. «Αυτό που συνήθως κάνεις στον χαιρετισμό είναι ότι σημαδεύεις, φιλάς και κλείνεις τα μάτια σου. Αλλά τα μάτια της δεν είναι κλειστά, ούτε κι εκείνου αν παρατηρήσεις τις βλεφαρίδες του. Τον κοιτάζει με ευχαρίστηση σαν να λέει “Είναι χαρά μου να σε φιλώ. Το θέλω”. Ο τρόπος που τεντώνει το λαιμό της, τα μισάνοιχτα χείλη και το βλέμμα της, υπάρχει λόγος που κάποιοι το παρομοιάζουν με εξώφυλλο ρομαντικού μυθιστορήματος, γιατί αυτό φαίνεται από τους ώμους και πάνω», τονίζει.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια πάντως, σίγουρα αυτό ήταν το πιο ανάλαφρο από κάθε άλλο στιγμιότυπο της συνόδου κορυφής των G7. Αν σκεφτούμε βέβαια, πόσο φανατικός του Twitter είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, μάλλον δε συμμερίζεται την άποψή μας περί ελαφράδας. Δε βαριέσαι Donald, καλή καρδιά.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Andrew Harnik