CELEBRITIES

Το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που μάλλον δεν θα δεις στη στέψη του βασιλιά Κάρολου

© 2023 Kirsty Wigglesworth/AP IMAGES

Μπορεί να περιμένεις αυτό να είναι ένα ακόμα άρθρο για τις ταραγμένες σχέσεις που διατηρεί ο βασιλιάς Κάρολος με τον γιο του, πρίγκιπα Harry, αλλά ο πρίγκιπας Harry, όπως σου έχω ήδη γράψει, έχει λάβει την πρόσκλησή του για τη στέψη του πατέρα του ως βασιλιά της Αγγλίας. Άλλο είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας που μάλλον δεν πρόκειται να βρεθεί στο σπουδαίο event για τη μοναρχία. Ο πρίγκιπας Louis σύμφωνα με την Page Six, είναι το πρόσωπο για το οποίο ακόμα το παλάτι αντιμετωπίζει δίλημμα σχετικά με την παρουσία του στην τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου και της βασίλισσας Καμίλα.

Ο πρίγκιπας Louis είναι το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Η συμπεριφορά του σε προηγούμενες επίσημες εκδηλώσεις είναι που τον κάνει «επίφοβο» για την τελετή της στέψης στην οποία ο βασιλιάς Κάρολος θα λάβει τα σύμβολα της βασιλείας του και θα φορέσει το στέμμα του στο κεφάλι. Τα παραπάνω αποκάλυψε πηγή από το παλάτι αποκλειστικά στην Page Six.

«Είναι μόνο 4 χρονών έτσι κι αλλιώς», πρόσθεσε η ίδια πηγή δικαιολογώντας το γεγονός ότι η απρόβλεπτη συμπεριφορά του πρίγκιπα Louis φέρνει διλήμματα στο παλάτι για την παρουσία του ή μη στη στέψη. Ο πρίγκιπας Louis είναι απλά ένα μικρό παιδί, που κανείς δεν μπορεί να περιμένει να σταθεί τύπος και υπογραμμός καθόλη τη διάρκεια μίας εκδήλωσης που για τα παιδιά τουλάχιστον, μάλλον θα είναι ο ορισμός της βαρεμάρας.

Η μεγαλύτερη αδερφή του πρίγκιπα Louis, πριγκίπισσα Charlotte, θα βρίσκεται ανάμεσα στα 2000 πρόσωπα που θα παρακολουθήσουν από κοντά τη στέψη του βασιλιά Κάρολου και της βασίλισσας Καμίλα στο Αββαείο του Westminster στις 6 Μαΐου 2023. Όσο για τον πρίγκιπα George, τον 9χρονο πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα William και διάδοχο του θρόνου θα είναι ένας από τους «υπηρέτες» επί των τιμών του βασιλιά Κάρολου στη στέψη του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του παλατιού του Kensington, της επίσημης έδρας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton: «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα αποφασίσουν αν θα πάρουν μαζί τους τον πρίγκιπα Louis, κάποια στιγμή πιο κοντά στην τελετή».

Ο πρίγκιπας Louis έχει «πρωταγωνιστήσει» σε εξώφυλλα ήδη στα 4 του χρόνια χάρη στις πολύ αστείες γκριμάτσες που έκανε στο παλάτι του Buckingham κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, που έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες πριν. Ο μικρός Louis κάλυψε τα αυτιά του και ούρλιαξε όσο τα αεροσκάφη πετούσαν πάνω από το Buckingham στην εκδήλωση Trooping The Colour, ενώ λίγες ημέρες αργότερα έγινε viral βγάζοντας τη γλώσσα του στη μητέρα του σε άλλη εκδήλωση.

βασιλική οικογένεια πρίγκιπας Louis στέψη @2023 Alastair Grant/AP Images
βασιλική οικογένεια πρίγκιπας Louis στέψη @2023 Chris Jackson/Pool Photo via AP/ AP Images

Ο θείος του, Mike Tindall τον είχε δικαιολογήσει λέγοντας ότι ο πρίγκιπας Louis ήταν σε “sugar high” καθώς είχε φάει πολλά γλυκά. «Είναι δύσκολο για τα παιδιά να κάθονται εκεί. Είναι όλα μικρά. Διαρκεί πολύ», είχε πει σε podcast στο οποίο είχε φιλοξενηθεί. Είναι παιδί, τι άλλη δικαιολογία να χρειάζεται;

Ξεκίνησα αυτό το κείμενο μιλώντας για την πρόσκληση που έχουν λάβει ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου. Αβέβαιη παραμένει, ωστόσο, η συμμετοχή τους σε αυτήν, καθώς εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι προσκλήθηκαν, αλλά τόνισε ότι δεν θα αποφασίσουν άμεσα αν θα παρευρεθούν ή όχι στη στέψη.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους ως εργαζόμενα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειάς το 2021. Είχαν παρευρεθεί στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο το 2022 μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 3 ετών Archie και την 1 έτους Lilibet. Επιπλέον ο πρίγκιπας Harry έδωσε το «παρών» στην κηδεία της γιαγιάς του τον Σεπτέμβριο του 2022 συνοδευόμενος από τη Meghan Markle. Ο πρίγκιπας Louis απουσίαζε από την τελετή. Just saying.