CELEBRITIES

Τάσος Ιορδανίδης: Φωτογραφίζει τη Θάλεια Ματίκα και την κόρη τους στη θάλασσα

24MEDIA Αγγελική Καλαμαρά

«Οι γυναίκες μου», έγραψε ο Τάσος Ιορδανίδης δημοσιεύοντας το πιο ανέμελο, καλοκαιρινό Instagram Story του, με πρωταγωνίστριες τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα και την κόρη τους, Νάγια. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές σε camping στη βόρεια Ελλάδα κι από εκεί μοιράστηκε το δικό του άκρως καλοκαιρινό στιγμιότυπο ο ηθοποιός.

Ο Τάσος Ιορδανίδης ξεκίνησε να φωτογραφίζει το καταπράσινο περιβάλλον στο οποίο βρέθηκε με την οικογένειά του και κατέληξε να απαθανατίζει τη Θάλεια Ματίκα και την κόρη τους στα παιχνίδια τους στη θάλασσα. «Οι γυναίκες μου. Μητέρα κόρη», έγραψε συνοδεύοντας το στιγμιότυπο στο οποίο τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του διασκεδάζουν με ένα φουσκωτό παιχνίδι θαλάσσης.

Τάσος Ιορδανίδης Θάλεια Ματίκα Instagram.com/tasosiordanidis
Instagram.com/tasosiordanidis

«Είμαι καψούρης με τη Θάλεια Ματίκα, πεθαίνω», είχε δηλώσει κάποτε σε συνέντευξή του ο Τάσος Ιορδανίδης κι αυτός ο θαυμασμός και η τρυφερότητα ήταν που εκφράστηκε με τις τέσσερις λέξεις του Instagram Story του. Μαζί με τη διαφορετική «καψούρα» του για την κόρη του βεβαίως.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι ζευγάρι εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, τον Δάνο και τη Νάγια, ενώ συχνά συνεργάζονται και στο θέατρο.

«Όλο αυτό το συναίσθημα το οποίο γεννήθηκε από τότε που γνωριστήκαμε ή μάλλον από την ημέρα που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί, το παρομοιάζω λίγο με ένα παιδί. Αυτό το παιδί όσο μεγαλώνει και διαμορφώνεται η προσωπικότητά του κι ειδικά αν αυτή η προσωπικότητα είναι γοητευτική και όμορφη, σε κάνει να θες να του κρατάς το χέρι και πιο σφιχτά, πιο δυνατά να το προστατεύεις. Αυτό το συναίσθημα έχει γίνει έφηβος πλέον», είχε πει ο Τάσος Ιορδανίδης για εκείνη σε κοινή τους συνέντευξη για το LadyLike.

Στην ίδια συνέντευξη είχαν αναφερθεί και στην κόρη τους, Νάγια και τον τρόπο που φροντίζουν να της καλλιεργούν την αυτοπεποίθηση και την αυτοέκφραση.

«Με τη δική μου, τη δική της ή και τη δική μας αισθητική, γιατί σε κάποια πράγματα τέμνονται οι απόψεις μας με τη Θάλεια, η κόρη μας έχει μια εντελώς διαφορετική δική της αισθητική κι εμείς ποτέ δεν της έχουμε πει όχι αυτό δεν σου πάει, ή αυτό δεν είναι ωραίο χρώμα. Ίσα ίσα που η φράση μας είναι: “Τι κουκλάρα είσαι εσύ“», είχε πει ο Τάσος Ιορδανίδης για να συμπληρώσει η Θάλεια Ματίκα τη φράση του.

«Και της λέμε “Εκφράσου όπως θέλεις”. Κι ας μην συμφωνώ εγώ με την αισθητική του πένταχρονου, βέβαια, παιδιού. Αλλά επειδή αυτό το κορίτσι έχει εμμονές με την εμφάνισή της συγκεκριμένες, την αφήνω να εκφράζεται, δεν θέλω να την καταπιέσω, θέλω να βρει τον δρόμο της μόνη της», σημείωνε εκείνη με τη σειρά της.

«Η Νάγια είναι μία ντίβα γεννημένη. Ο Δάνος πηγαίνει Γ’ δημοτικού, η μεγάλη του αγάπη είναι τα αθλήματα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ζει γι’ αυτά. Μαζί με τον μπαμπά του τρέχουν στις προπονήσεις, βλέπουν αγώνες, εγώ δεν έχω ιδέα για όλα αυτά, με ρωτάει παίκτες και ομάδες και δεν ξέρω τίποτα. Εκείνος τα ξέρει όλα, ξέρει ποσοστά, τα πάντα. Είναι πλήρως ενημερωμένος», σημείωνε σε άλλο σημείο για τον γιο τους ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Υπάρχουν και κάποια πράγματα κι αυτό νομίζω ότι θα το καταλάβει κάθε άνθρωπος που έχει νιώσει αυτό το συναίσθημα και είναι υγιής και σωματικά και πνευματικά και ψυχολογικά, τα οποία μας ξεπερνούν. Αυτό είναι τα παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εκεί επαναπροσδιορίζεσαι ολοκληρωτικά», κατέληγε μιλώντας για τα παιδιά του ο ηθοποιός και η σύζυγός του, συμφωνούσε.