CELEBRITIES

Τάμτα: Έξοδος με τη μητέρα και την κόρη της. «Τρεις γενιές δυνατών γυναικών»

instagram.com/officialtamta/

Η Τάμτα σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα της προσωπικής της ζωής στα social media. Αλλά αυτή τη φορά είχε έναν σπουδαίο λόγο να το κάνει, αφού το βράδυ της Πέμπτης, 22 Ιουνίου, τη βρήκε σε μία βραδινή έξοδο με τη μητέρα της και την κόρη της, όπως και καλούς φίλους και συναδέλφους της.

Η Τάμτα βρέθηκε σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, όπου γιόρτασε τα γενέθλιά του, ο σχεδιαστής μοδας, Στέλιος Κουδουνάρης. Δεν ήταν η μόνη διάσημη καλεσμένη του, καθώς το «παρών» έδωσε και η Έλενα Παπαρίζου, όπως αποκάλυψε η Τάμτα μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τη μορφή των Instagram Stories.

Σε ένα από αυτά ποζάρει στο πλευρό της μητέρας της και της Έλενας Παπαρίζου. «Ευτυχισμένη μαμά», γράφει πάνω στη φωτογραφία τους και η μαμά της βρίσκεται χαμογελαστή στο πλευρό της. Η μητέρα της Τάμτα φορούσε ένα prairie φόρεμα με βολάν από δαντέλα και κάτι μας λέει ότι το μοναδικό στιλ είναι κληρονομική υπόθεση στην περίπτωσή τους. Αυτό που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο είναι η ομοιότητα της Τάμτα με τη μητέρα της.

Τάμτα Instagram.com/officialtamta

Μητέρα και κόρη, βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Αρκεί να θυμηθείς ότι είχαν ήδη εγκατασταθεί εδώ όταν η Τάμτα συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το talent show, Super Idol το 2004. Οι δυο τους μάλιστα, πρόσφατα πέρασαν τις εξετάσεις για να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, επιτυχώς.

«Είμαι Γεωργιανή Ελληνίδα. Πήρα επιτέλους ταυτότητα. Πήρε πολλά χρόνια γιατί προφανώς δεν ζήτησα να γίνει κάποια εξαίρεση κι ακολούθησα από την αρχή τις διαδικασίες. Όταν ανακοινώθηκε ότι άνθρωποι που μένουν τόσα χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα μπορούν να καταθέσουν για ιθαγένεια, τρέξαμε κι εγώ κι η μαμά μου και περάσαμε τις εξετάσεις. Είναι πολύ δύσκολα κι εγώ ήθελα την βοήθεια των φίλων μου με τις ερωτήσεις και με κοιτούσαν και μου έλεγαν ότι αυτά δεν τα θυμόμαστε ούτε κι εμείς», είχε αναφέρει η Τάμτα στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν.

«Αλλά ευτυχώς ήρθαν θέματα που ήταν εύκολα. Μην με ρωτήσεις, το έμαθα έτσι για να περάσω. Το μυαλό μου δεν πιάνει πολύ. Νομίζω ότι η ιστορία με δυσκόλεψε γιατί είναι πολλά τα ονόματα, αλλά τα κατάφερα και πέρασα τις εξετάσεις με 85% και η μαμά μου σχεδόν με πέρασε», συμπλήρωνε η τραγουδίστρια.

Κοντά στην Τάμτα και τη μητέρα της, κατά τη βραδινή τους έξοδο στη Βουλιαγμένη, ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, Άννι. Η Τάμτα μοιράστηκε ένα ακόμα στιγμιότυπο για να τιμήσει τόσο την μητέρα της, όσο και την κόρη της, αλλά και τον εαυτό της. Παρόλο που δεν βλέπεις τα πρόσωπα αλλά τις πλάτες τους σε αυτή, η φωτογραφία της Τάμτα έχει την καλύτερη και ακριβέστερη περιγραφή.

«Τρεις γενιές δυνατών γυναικών» έγραψε και τα σχόλια περιττεύουν.

Τάμτα Instagram.com/officialtamta

Η Τάμτα είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή της για το γεγονός ότι δεν διακρίνει ομοιότητες ανάμεσα στον εαυτό της και την κόρη της, αλλά και τη σχέση τους που λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας τους έχει μέσα της έντονο το φιλικό στοιχείο.

«Δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη», είχε πει η Τάμτα.

«Προσπαθώ να κρατάω τον ρόλο της μαμάς, αλλά με την Άννι -και λόγω ηλικίας- είμαστε πιο πολύ φίλες. Αν χρειάζεται κάτι θα έρθει μόνη της να μου το συζητήσει, δεν θα τη ζαλίσω εγώ. Μιλάμε, συζητάμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις. Αλλά, ακόμα κι όταν διαφωνούμε, εκείνη στο τέλος θα κάνει το δικό της», είχε προσθέσει η τραγουδίστρια.