ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Η Τάμτα αποκαλύπτει την πιθανή εξωγήινη υπόστασή της

Instagram.com/officialtamta/

Στην διαδικτυακή εκπομπή στο YouTube, Κρίμα, με οικοδέσποινα την ψηφιακή δημιουργό, Zoe Pre, βρέθηκε καλεσμένη η Τάμτα. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, τα χρόνια στη Γεωργία και τα όσα περίεργα συνέβαιναν εκεί, καθώς και το νέο της άλμπουμ, Identity Crisis.

Η Τάμτα, λοιπόν, ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι στη γενέτειρά της, έβλεπαν ιπτάμενους δίσκους στον ουρανό. «Υπήρξε περίοδος στη Γεωργία, κάπου στις αρχές των 90s, μπορεί και τέλη 80s, που όλοι έβλεπαν ιπτάμενους δίσκους επάνω. Έβλεπες ομάδες ανθρώπων που κοιτούσαν ψηλά», ανέφερε η τραγουδίστρια στην αρχή.

«Με είχε συγκλονίσει αυτό το πράγμα. Έβγαινα από το παράθυρο της κουζίνας στο roof του άλλο ορόφου. Ήθελα τόσο πολύ να δω. Είχα συγκλονιστεί και είχα πολλή αγάπη για τον έξω κόσμο. Έβγαινα στο παράθυρο και κοίταζα πάνω, μήπως με δουν εξωγήινοι και με πάρουν», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τάμτα που η όλη κατάσταση την είχε ιντριγκάρει, αλλά της είχε εξάψει και την περιέργεια.

Η Τάμτα, ίσως είναι εξωγήινος

Έπειτα από την περιγραφή της κατάστασης την τότε εποχή, ακολούθησε η προσωπική αποκάλυψη: «Γενικά με ενθουσιάζει πάρα πολύ αυτή η ιδέα. Πιστεύω ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Υπάρχουν και πολλοί μάλιστα, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Μπορεί να είμαι και εξωγήινος. Δεν ξέρεις ποτέ», πρόσθεσε η Τάμτα που παραδέχθηκε ότι πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων, αλλά και στη δική της (πιθανή) εξωγήινη υπόσταση.

Το νέο άλμπουμ της Τάμτα με τίτλο Identity Crisis, κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου και περιλαμβάνει συνολικά 10 καίνουργια τραγούδια. Κυκλοφορεί σε όλες τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Το official video του ομότιτλου Identity Crisis σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Σελέκου, μπορείς να το δεις εδώ.

Για τις ανάγκες του άλμπουμ και την ικανοποίηση της δικής της φουτουριστικής αισθητικής, η Τάμτα δημιούργησε το δικό της digital avatar, το οποίο πρωταγωνιστεί και στο εξώφυλλο του δίσκου. Μήπως τελικά η Τάμτα είναι όντως εξωγήινη;