CELEBRITIES

Τα top 10 μπουγελώματα του ALS Ice Bucket Challenge

Όλα ξεκίνησαν όταν φίλοι του Pete Frates στη Βοστόνη θέλησαν να πουν στον κόσμο, για την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση με την οποία διαγνώστηκε πριν δύο χρόνια περίπου.

Αδειάζοντας κουβάδες με παγωμένο νερό στα κεφάλια τους, καλούσαν άλλους φίλους και γνωστούς να συμμετέχουν στο #IceBucketChallenge και να διαδώσουν το μήνυμα, καλώντας παράλληλα για στήριξη των οργανισμών εκείνων που ειδικεύονται στην ασθένεια αυτή, την ALS.

Το διαδίκτυο άρχισε να μπουγελώνεται και σιγά σιγά, αθλητές σε όλο τον κόσμο πήραν κουβάδες και έριχναν. Οικογένειες, απλοί άνθρωποι ακολούθησαν την τάση η οποία απογειώθηκε με τη συμμετοχή των celebrities.

Όσο ο Pete Frates μοιράζεται τη δική του “αποδοχή πρόκλησης” και περιμένει το παιδί του (δες την κοπέλα με το μαύρο, είναι η γυναίκα του) οι απανταχού celebrities παίρνουν ένα κρύο ντους για καλό.

Αν και ακόμα είμαστε σίγουρες ότι θα δούμε πολλά, κάναμε ένα πρώτο top 10 με τα καλύτερα μπουγελώματα για την ALS.

1. Lady Gaga

Στην κορυφή δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την Lady Gaga, η οποία μόλις σήμερα, με ένα πραγματικά τρομακτικά ψύχραιμο ύφος, λούστηκε με παγάκια. Η πρώτη θέση κυρίως της ανήκει για το μήνυμα που έγραψε στο twitter λίγο πριν: “Δωρίζω 10.000 δολάρια στο ΑLS και θα μπουγελωθώ για να περάσω το μήνυμα στον κόσμο. Εάν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος, τότε είναι ο κόσμος όλος. Είμαστε ένα σώμα”.

2. Justin Timberlake

 

Ο Justin Timberlake, ήταν από τους πρώτους διάσημους που συμμετείχε στο #ALSIceBucketChallenge. Αυτό μαζί με το ότι τον αγαπάμε γενικότερα και το ότι η παρέα του έβγαλε καταπληκτικό ομαδικό τσίριγμα, του δίνει το αργυρό μετάλλιο.

3. Βill Gates

Ε, ο Bill Gates με τόση μαεστρία που έκανε το σχετικό video μπουγελώματος, δικαίως καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Δε ξέρουμε αν έτσι “απέφυγε” να δώσει λεφτά στο ALS αλλά σίγουρα η αποστολή εξετελέσθη, καθώς σε λίγες μέρες τον είδαν να λούζεται με κρύο νερό πάνω από 5 εκατ. άνθρωποι. Σου θυμίζουμε ότι ο Gates, αποδέχτηκε την πρόκληση που του απηύθυνε ο Mark Zuckerberg, “να λουστεί με κρύο νερό τις επόμενες 24 ώρες ή να κάνει δωρεά στο ALS”.

4. Οprah Winfrey

Στο τσακ η Oprah δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο. Ίσως αν είχε ένα καλύτερο backround να μας έπειθε. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι μοιράστηκε ένα τέτοιο βίντεο που σχεδόν την δείχνει να πλησιάζει την ανακοπή καρδιάς με μια διαπεραστική τσιρίδα, είναι προς τιμήν της. “Για το ALS” έγραψε στο Instagram, καλώντας μεταξύ άλλων και τον Steven Spielberg να λουστεί με πάγο.

5. Jennifer Lopez

Η σωματάρα Jennifer Lopez είναι στην κορυφαία δεκάδα του #ALSIceBucketChallenge. Φυσικά και εστιάζουμε στον καλό σκοπό του μπουγελώματος, αλλά δε μπορούμε να μη βλέπουμε και τους καταπληκτικούς κοιλιακούς της. Ευαισθητοποίηση για την ALS και παρακίνηση να πάμε γυμναστήριο, 2 σε 1.

6. Justin Bieber

Δε ξέρουμε πόσο τον συμπαθείς ή όχι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Justin Bieber “έπαιξε” καλά. Πρώτον δεν έβαλε μπλούζα, δεύτερον έκανε για δεύτερη φορά το challenge και τρίτον… αντί να αναθέσει σε 3 διάσημους ακόμα να κάνουν το ίδιο με αυτόν, το ζήτησε από τους Beliebers. Και όπως ξέρεις, δεν είναι λίγοι.

7. Eva Longoria

Η Eva Longoria συμμετείχε στο challenge με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Διασκεδάσαμε με το “σταμάτα να γράφεις”, το γέλιο της, ενώ στα θετικά προσμετράται και το στιλ της στο γύρισμα.

8. Gwen Stefani

Όχι μόνο λούστηκε με παγωμένο νερό η ίδια αλλά αποφάσισε να παρουσιάσει και το μπουγέλο εκείνων που επέλεξε να συνεχίσουν αυτό το φιλανθρωπικό λούσιμο. Αγαπάμε Gwen Stefani. Επίσης, διασκεδάζουμε λίγο με την αντίδραση της Alba όταν της πέφτει το παγωμένο νερό (καλά εμείς θα κάναμε χειρότερα, αλλά λέμε).

9. Iggy Azalea

Καταπληκτικό ουρλιαχτό και μαγιό η Iggy Azalea. Ξεκάθαρα στα κορυφαία σχετικά video που έχουμε δει.

10. Hillary Duff

Στη δεκάδα βάζουμε και την Hillary Duff γιατί είναι κούκλα, γελαστή και διάλλεξε ένα πολύ όμορφο backround για το γύρισμα. Όλα τα προσέχουμε, όλα.

Bonus: το καλύτερο φρικαρισμένο μπουγέλωμα

Russell Crowe γλυκέ μας, δεν είσαι καλά νομίζουμε.  (δες το video και θα καταλάβεις γιατί το λέμε).