CELEBRITIES

Τα πιο αποτυχημένα Photoshop σε εξώφυλλα περιοδικών

Είναι γεγονός πως το Photoshop μπορεί να κάνει θαύματα. Θες η μέση σου να μοιάζει με αυτές των μοντέλων; Θες να εξαφανίσεις κάτι που πήγε στραβά στην φωτογράφηση; Θες να κρύψεις τις ατέλειες σου; Μόνο με το photoshop μπορείς.

Μερικά περιοδικά όμως το παρακάνουν, μεταμορφώνοντας τα πρόσωπα και σώματα των celebrities σε κάτι πολύ διαφορετικό. Κάποιες φορές τα λάθη που κάνουν είναι τρομερά. Για παράδειγμα μπορεί να ξεχάσουν ένα χέρι, ένα δάχτυλο και να εξαφανίσουν ελιές. Πιστεύω πως πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί.

Η ξαφνική και προσωρινή απώλεια βάρους της Lena Dunham

Το ισπανικό περιοδικό του Tentaciones, έπειτα από την άδεια της Lena, χρησιμοποίησε μια φωτογραφία της για το εξώφυλλο του Μαρτίου 2016. Το εξώφυλλό την δείχνει τουλάχιστον 10 κιλά πιο λεπτή. Η ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram γράφοντας πως το περιοδικό το έχει παρακάνει με το Photoshop. Αργότερα ζήτησε συγνώμη για τις ”υπερβολές” της μέσω ενός post που ανέβασε.

Η εξαφάνιση των κρεατοελιών της Gigi Hadid

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ξέρει την Gigi Hadid και να μην έχει προσέξει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και τις χαρακτηριστικές κρεατοελιές της. Τον Φεβρουάριο του 2016, το Vogue της Κίνας στην διαδικασία του Photoshop, μάλλον ξέχασε πως υπήρχαν και κάτι ελίτσες. Σιγά μωρέ. 

Η Kate Winslet με πολύ πολύ λεπτά πόδια

Τον Ιανουάριο του 2003 το περιοδικό GQ αποφάσισε να λεπτύνει ”λίγο” τα πόδια της Kate Winslet. Η ίδια ανέφερε ότι το Photoshop ήταν υπερβολικό και δεν θα ήθελε να μοιάζει ποτέ έτσι.

Δυο διαφορετικά χρώματα χεριών για τον Jeb Bush

Ο Jeb Bush, τον Αύγουστο του 2015 κυκλοφόρησε ένα προεκλογικό φυλλάδιο για να στηρίξει την υποψηφιότητα του. Τελικά κατάφερε να κλέψει την παράσταση, όχι για την εκστρατεία αλλά για το αριστερό του μαύρο χέρι. Ένα πετυχημένο photoshop λοιπόν.

Πού πήγε ο πραγματικός βραχίονας της Avril Lavigne, οέο;

Η Avril Lavinge ήταν το εξώφυλλο του περιοδικού Maxim για το τεύχος του Νοεμβρίου το 2010. Κατά τη διάρκεια του photoshop φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά εφόσον έχασε το δεξί της μπράτσο. Και να ήταν μόνο αυτό. Κάτι έχει πάθει και η αριστερή μεριά της μέσης της, μάλλον όταν προσπαθούσαν να τις ”χτίσουν” καμπύλες.

Τα πόδια της Lindsay Lohan που έγιναν ένα με την πόρτα

Τον Μάρτιο του 2015 η Lindsay πόσταρε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας πως τα πόδια της φαίνονται κόκκινα, παρόλο που το μόνο κόκκινο που έχει πάνω της είναι τα μαλλιά της. Προφανώς και για ακόμη μια φορά έχουμε να κάνουμε με αποτυχημένο photoshop. Αυτή τη φορά κάτι πήγε στραβά, όχι με το χρώμα, όπως είπε η ίδια, αλλά με την πόρτα που ακολουθεί τις “καμπύλες” της κοκκινομάλλας σταρ.

Η υπερβολικά τέλεια αφίσα της σειράς Pretty Little Liars

Η αφίσα που κυκλοφόρησε για την προώθηση της τέταρτης σεζόν της σειράς Pretty Little Liars φαίνεται να μην άρεσε στις ηθοποιούς της σειράς. Η Ashley Benson ποστάροντας την πιο πάνω φωτογραφία έγραψε στο Instagram. ”Είδα αυτή την φωτογραφία να κυκλοφορεί και ελπίζω να μην είναι η αφίσα μας. Φαινόμαστε γελοίες. Μοιάζει πολύ τέλεια, ενώ έχουμε ατέλειες. Δεν μοιάζουμε με το αποτέλεσμα της φωτογραφίας και δεν είναι ελκυστική”.

Λεπτοί γοφοί και μέση δαχτυλίδι για την Zendaya

Η Zendaya είναι γνωστό πως έχει ωραίο κορμί, αλλά το περιοδικό Modeliste δεν έχει την ίδια άποψη αφού αποφάσισε να τις ”κόψει” λίγο από τους γοφούς και από τη μέση. Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της με το πριν και το μετά στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε πως δεν θεωρεί πως οι γλουτοί μιας 19χρονής χρειάζονται ρετούς.