CELEBRITIES

Άννα Μαρία Βέλλη: Έφτασε στην Ελλάδα κι έπαιξε κυνηγητό με τους δημοσιογράφους

Instagram.com.amiyami

Μεγαλύτερα sprint απ’ αυτά που έκαναν στις πίστες του Άγιου Δομίνικου κάνουν οι παίκτες του Survivor που επιστρέφουν στην Ελλάδα. Κι αν η Ανθή Σαλαγκούδη επέλεξε να ακολουθήσει τη μέθοδο διαφυγής από το αεροδρόμιο «αγνοώ τους δημοσιογράφους», η Άννα Μαρία Βέλλη τους είπε και μια κουβέντα ενώ έτρεχε μπρος πίσω προσπαθώντας να τους αποφύγει.

Η Άννα Μαρία Βέλλη άφησε χιλιόμετρα πίσω της το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο κι έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης 31 Μαρτίου. H Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε στην αίθουσα αφίξεων συνοδευόμενη από ανθρώπους της παραγωγής του Survivor και είδε να την περιμένουν τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι. Ο καταιγισμός ερωτήσεων περιλάμβανε την αποχώρησή της, τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη, το αν ο σύντροφός της την περιμένει, αλλά κι ένα σχόλιο για τους χαρακτηρισμούς εναντίον της από τον Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ζαλίστηκε χειρότερα στο αεροδρόμιο παρά στο ταξίδι της

Η Άννα Μαρία Βέλλη επαναλάμβανε «Δώστε μου λίγο χρόνο και θα σας τα πω όλα, σας το υπόσχομαι», γελούσε με την εικόνα που αντίκριζε και με τους ελιγμούς που της έκαναν οι άνθρωποι της παραγωγής για να αποφύγει τους δημοσιογράφους. «Ζαλίζομαι και δεν έχω φάει πρωινό» ακούστηκε να λέει σε άλλο σημείο. Μπήκε στο αυτοκίνητο που την περίμενε γελώντας αμήχανα κι αυτό ήταν σίγουρα το πιο γρήγορο run της από τη στιγμή που μπήκε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Πρωινό σχολίασε τις πρώτες εικόνες από την άφιξη της Άννας Μαρίας Βέλλη στην Ελλάδα, ενώ αργότερα η εκπομπή “Love It” έπαιξε το απόσπασμα των πρώτων της δηλώσεων σχετικά με τη φύση της σχέσης της με τον Νίκο Μπάρτζη. Όπως καταλαβαίνεις η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor πρέπει να τηρήσει ένα διάστημα σιωπής μέχρι να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τον ΣΚΑΪ. Το ίδιο φαίνεται πώς συμβαίνει και με τους υπόλοιπους παίκτες που παρακολουθούμε να καταφτάνουν σαν VIP με σωματοφύλακες στην Ελλάδα.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, λοιπόν, μέχρι να απαντηθούν όλες οι απορίες. Προς το παρόν μπορείς να πατήσεις ξανά το play και να απολαύσεις το ιδιαίτερο αυτό run όχι στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου αλλά στους διαδρόμους του αεροδρομίου.

H πρώτη της αναφορά στον Νίκο Μπάρτζη

Όσο για την πρώτη της αναφορά στον Νίκο Μπάρτζη αυτή έγινε στην εκπομπή “Love It” την Τρίτη 30 Μαρτίου. «Ο Νίκος μπορεί να μιλήσει. Ότι είναι από χωριό και είναι λίγο πιο αυθόρμητος, δεν σημαίνει πως δενν μπορεί να βάλει τις προτάσεις σε σειρά. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να “πατρονάρω” συμπεριφορές του Νίκου, είναι και οι μεγαλύτεροί μας καβγάδες. Οπότε πώς η Μαριαλένα πιστεύει ότι του γράψαμε και λόγο; Μου φαίνεται πολύ ξένο. Ο Ταβλαδάκης μας είχε πει ότι έξω είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες. Ήταν μπροστά και ο James. Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ίσως στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων σχολίων για τους συμπαίκτες της στο Survivor η Άννα Μαρία Βέλλη. Η ίδια δήλωσε επιπλέον ότι θέλει ο Νίκος Μπάρτζης να είναι ο νικητής του Survivor.