ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη κινδυνεύει με αποχώρηση και ο σύντροφός της κάνει μια γεμάτη νόημα ανάρτηση

Instagram.com/amiyami

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι μία από τις παίκτριες του Survivor που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τη δημοσιότητα, όχι μόνο με τις αγωνιστικές της επιδόσεις στο παιχνίδι αλλά και με την καλή σχέση που διατηρεί με έναν από τους δύο φίλους της σε αυτό, τον Νίκο Μπάρτζη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης υποννοείται ότι έχουν έρθει πολύ κοντά κι αυτή είναι μία υπόνοια που δεν κυκλοφορεί μόνο στα social media. Ο πρώτος που είχε αναφερθεί σε αυτό, ήταν ο συμπαίκτης τους στη «Μπλε» ομάδα του Survivor, Αλέξης Παππάς. Λίγο μετά από εκείνη την αναφορά, είχε γίνει γνωστό πως ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη, Αρκάδιος Σβολάκης, είχε πάψει να την ακολουθεί στο Instagram.

To μέγα spoiler για την Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor και η ανάρτηση του Αρκάδιου Σβολάκη

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πλέον υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor, ενώ σύμφωνα με το Πρωινό (μέγα spoiler alert) είναι εκείνη που θα αποχωρήσει τελικά. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μετέφερε το ρεπορτάζ του, σύμφωνα με το οποίο η Άννα Μαρία Βέλλη είναι εκείνη που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της 24ης Μαρτίου, από το Survivor.

«Τελειώνει το ταξίδι της Άννας Μαρίας», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε: «Θα ησυχάσουν κι αυτοί που τη βρίζουν», αναφερόμενος στους haters που φαίνεται να έχει αποκτήσει με τη συμμετοχή της στο Survivor η YouTuber. Όπως όλα δείχνουν πάντως, η Άννα Μαρία Βέλλη μετά το Survivor θα βρεθεί ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συντρόφου της, καθώς με follow ή όχι στον λογαριασμό της στο Instagram, ο Αρκάδιος Σβολάκης φαίνεται να είναι στο πλευρό της.

Ο Αρκάδιος Σβολάκης, την Τρίτη 23 Μαρτίου δημοσίευσε φωτογραφίες του με την Άννα Μαρία Βέλλη, από κοινό τους ταξίδι στις Μαλδίβες. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, που πρόβαλε το Πρωινό από τον ιδιωτικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Δεν έχει σημασία σε ποια άκρη της γης…». Σύμφωνα με την εκπομπή το μήνυμα αυτό δείχνει ότι σαφώς ο Αρκάδιος Σβολάκης «είναι σίγουρος ότι η Άννα Μαρία κι ο Νίκος έχουν φιλική σχέση και δεν συμβαίνει κάτι άλλο», όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μια ανάρτηση μομφή προς την παραγωγή;

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μοιράστηκε στη συνέχεια το δικό του ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο μέσω της παραγωγής η Άννα Μαρία Βέλλη και ο σύντροφός της έχουν μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί στο Survivor. «Είναι μομφή προς το μοντάζ. Γιατί η πληροφόρησή μου είναι ότι η Άννα Μαρία Βέλλη έχει επανειλημμένα μιλήσει στην κάμερα της παραγωγής κι έχει ξεκαθαρίσει ποια είναι η σχέση της και μέσα και έξω από το Survivor και δεν παίζονται ποτέ στα επεισόδια», σημείωσε στη συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής, ενώ η Φαίη Σκορδά σημείωσε ότι δεν είναι μόνο τα πλάνα που υποστηρίζουν το σενάριο περί ειδυλλίου της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη, αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του που το δηλώνουν δημόσια.