CELEBRITIES

Σπύρος Δημητρίου: Το σχόλιο που τον σόκαρε στον γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και μετά από λίγους μόνο μήνες γνωριμίας παντρεύτηκαν στις Σπέτσες έχοντας κοντά τους τις οικογένειες και τους αγαπημένους φίλους τους. Τον Οκτώβριο του 2022 συμπλήρωσαν δύο χρόνια γάμου, κατά τη διάρκεια του οποίου το όνομά του γραφόταν συχνά πυκνά σε lifestyle περιεχομένου κείμενα. Παράλληλα, ο Σπύρος Δημητρίου είχε τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνή παρουσία ως δικηγόρος σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Κι ενώ η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ίσως είχε προλάβει να εξοικειωθεί με όλες τις πλευρές της αναγνωρισιμότητας, ακόμα και με αυτή του απρόκλητου hate που συχνά πυκνά αντιμετωπίζουν τα δημόσια πρόσωπα online, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Σπύρο Δημητρίου. Ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή Breakfast @ Star για τη δική του σχέση με την αναγνωρισιμότητα που έφερε τόσο ο γάμος του, όσο και η τηλεοπτική του έκθεση και για τα κακεντρεχή σχόλια που και ο ίδιος διάβασε στο Internet για τον εαυτό του.

«Εκτός του ότι η τηλεόραση ικανοποιεί λίγο τη ματαιοδοξία και τον ναρκισισσμό που όλοι μπορεί να έχουμε, λίγο και στο επάγγελμά μου, η απάντηση είναι όχι, δεν έχω συνηθίσει την αναγνωρισιμότητα», δήλωσε στη συνέντευξή του στην εκπομπή Breakfast @ Star ο Σπύρος Δημητρίου. Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε ότι δεν έχει σχέση «με τη showbiz και αυτό που λέμε lifestyle» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε διαβάσει σε ένα video στο YouTube από τον γάμο του, τα οποία τον σόκαραν.

«Μου έκανε εντύπωση όταν παντρεύτηκα κι έβλεπα μία μέρα ένα video στο YouTube από τον γάμο και πολύ καλοπροαίρετα μπήκα στα σχόλια. Νόμιζα ότι θα εύχονται οι άνθρωποι κι έγραφαν ψόφο. Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Δεν πίστευα ότι υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος ανοίγει τον υπολογιστή και μπαίνει να βρίσει μόνο», είπε ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο κομμάτι της υπερέκθεσης στα social media από τα δημόσια πρόσωπα, εξηγώντας ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν υπήρχε περίπτωση να ζει με αυτόν τον τρόπο. «Μην παρεξηγηθώ δεν λέμε για μια φωτογραφία σε ένα μέρος ή κάπου πήγαμε μια εκδρομή, μιλώ για την αρρωστημένη καθημερινή ανακοίνωση. Δεν ξέρω αν υπάρχει ψυχιατρικά ο όρος, είναι κάποια διαταραχή ανακοινώσεως. Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι έτσι η Ελεωνόρα. Κάποιοι εξαιρούνται κι είναι έτσι», σχολίασε ο Σπύρος Δημητρίου.

Ακριβώς όπως το είπε ο Σπύρος Δημητρίου για τη σύζυγό του, εκείνη δεν θα μπορούσε να ζει με αυτή τη «διαταραχή ανακοινώσεως». Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όπως και ο σύζυγός της, θέλει να διατηρεί την προσωπική της ζωή, ιδιωτική. Η ερμηνεύτρια, πρόσφατα είχε μιλήσει για το ενδιαφέρον των media για την προσωπική της ζωή τα οποία συχνά μεταφράζονται σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για εκείνη προς τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη.

«Παλαιότερα ήμουν πιο χαλαρή σε σχέση με αυτό. Ήμουν και πιο νέα, ίσως πιο ανεξάρτητη, ήμουν και λίγο χύμα και δεν έδινα σημασία. Από όταν η ζωή μου άρχισε να τυλίγεται με φίλους, συντρόφους, οικογένεια, δεν μ΄ αρέσει γιατί συμπαρασύρει και ένα περιβάλλον», είχε πει στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. «Ας πούμε θεωρώ πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή», πρόσθετε.

«Είναι πάρα πολύ αγενές και με θυμώνει πάρα πολύ. Με θυμώνει η ασυδοσία και το ότι δεν σκέφτεται κανείς ότι κάποια πράγματα – και δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή ψέματα – σε βάζουν σε μία διαδικασία να παράγεις δεύτερες σκέψεις, να νιώθεις ενοχές, να νιώθεις ότι πρέπει να βγεις και να πεις κάτι με το ζόρι», συμπλήρωνε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.