CELEBRITIES

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κι ο Σπύρος Δημητρίου σε βραδινή έξοδο. Αγάπη είναι αυτοί

Papadakis Press Προκόπης Οικονομόπουλος

Μπορεί, όπως συμβαίνει με όλα τα διάσημα ζευγάρια, κατά καιρούς να κυκλοφορούν φήμες χωρισμού τους, αλλά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου δεν χρειάζεται να τις διαψεύσουν με λόγια. Το κάνουν με τις κοινές full in love εμφανίσεις τους. Η τελευταία από αυτές, πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Κι όπως εκείνη τραγουδά Αγάπη είναι εσύ, έτσι κι εγώ θα το παραφράσω και θα σου πω «Αγάπη είναι αυτοί» και θα το διαπιστώσεις κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου, απαθανατίστηκαν μαζί κατά την πρόσφατη βραδινή τους έξοδο στο Hotel Ermou, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Ο δικηγόρος και η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκαν μαζί κι αγκαλιασμένοι, τόσο μόνοι τους όσο και με τους Μαρίνα Ασλάνογλου και Δημοσθένη Πέππα, με τους οποίους διασκέδαζαν παρέα.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Papadakis Press / Εξωτερικός συνεργάτης
Ελεωνόρα Ζουγανέλη Papadakis Press / Εξωτερικός συνεργάτης
Ελεωνόρα Ζουγανέλη Papadakis Press / Εξωτερικός συνεργάτης

Το ζευγάρι βρέθηκε να διασκεδάζει με το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Άννα Βίσση την Τετάρτη 13 Απριλίου. Μάλιστα η Άννα Βίσση πλησίασε το τραπέζι όπου βρισκόταν η τραγουδίστρια και της έδωσε το μικρόφωνό της, σχολιάζοντας ότι για τη φωνή της πρέπει να γράψει τραγούδια ο Νίκος Καρβέλας. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγούδησε το τραγούδι Κακά Παιδιά της Άννας Βίσση ενώ ο σύζυγός της παρακολουθούσε χαμογελαστός την ερμηνεία της. Τη στιγμή μοιράστηκε σε Instagram Stories το fan club της Άννας Βίσση στο Instagram αλλά και η τελευταία στον προσωπικό της λογαριασμό.

Το τραγούδι τέλειωσε και η Άννα Βίσση είπε συγχαρητήρια στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το νέο της δίσκο με τίτλο Τι να λέμε τώρα, που φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη «που όλοι αγαπάμε», όπως επεσήμανε.

«Όλοι οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας είναι δάσκαλοι. Οι σύντροφοι, οι γονείς μας, οι φίλοι, οι συνεργάτες, τα παιδιά για όσους έχουν την τύχη να αποκτήσουν, από όλους μπορούμε να μάθουμε και να αλλάξουμε. Με τον Σταμάτη μού συνέβη κάτι το πολύ ακραίο γιατί είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω χρόνια, που αγαπάω το έργο του και την προσωπικότητά του μέσα από τα τραγούδια του. Η επαφή μου μαζί του με οδήγησε να συνειδητοποιήσω πράγματα για μένα. Όταν ένας άνθρωπος που εκτιμάς τόσο πολύ, διακρίνει, ενθαρρύνει και εμπιστεύεται δικά σου κομμάτια, βλέπεις κι εσύ ότι υπάρχουν», είπε στο LadyLike και τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου πριν από λίγες ημέρες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη συνάντησή της με τον σπουδαίο συνθέτη.

Η τραγουδίστρια στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τον Σπύρο Δημητρίου, με τον οποίο παντρεύτηκαν μετά από 4 μήνες σχέσης τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες.

«Κοίταξε, είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός, περιποιητικός. Μου αρέσει να μαγειρεύω, να φροντίζω τον εαυτό μου, το σπίτι μου και κατ’ επέκταση τον σύντροφό μου, είμαι όμως κι ένας άνθρωπος ψιλοακραίος, δηλαδή υπάρχουν περίοδοι που μέσα μου έρχονται τα πάνω- κάτω και δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευχάριστο για τον άλλο που το παρακολουθεί. Πολλές φορές βλέπω χαλαρούς ανθρώπους που δεν σκέφτονται και πολύ τη ζωή, που δεν εμβαθύνουν και περνάνε πολύ πιο ευχάριστα.

Ο Σπύρος δεν αντιμετωπίζει έναν τέτοιου είδους άνθρωπο, γι’ αυτό και όπως έχω ξαναπεί, χρειάζεται χρόνος για να γνωριστούμε. Εγώ πραγματικά πιστεύω πως είμαι πολύπλευρη και δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να με μάθει ο άλλος με το «καλημέρα σας». Οπότε σίγουρα η ζωή μαζί μου δεν είναι βαρετή. Μπορεί να είναι κάπως κουραστική καμιά φορά λόγω του στρες μου. Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που λαμβάνει τα συναισθήματα και τις ενέργειες, οπότε ίσως νιώθει κάποιες «απειλές». Θέλει χρόνο για να γίνουν κατανοητά και να μην παρερμηνεύονται. Αλλά υπάρχει διάθεση να συμβεί, οπότε αυτό τα ομαλοποιεί όλα», είπε για την συμβίωση και τη σχέση τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Αναφερόμενη στις αδιάκριτες ερωτήσεις που συχνά τίθενται στα νεόνυμφα ζευγάρια περί απογόνων από τον περίγυρό τους, αλλά και στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Αρχικά έχω “υποστεί” 4 φορές εγκυμοσύνη, μέσα από δημοσιεύματα. Θεωρώ πως υπάρχουν πράγματα που δεν είναι για μοίρασμα. Η προσωπική ζωή και οι ιδιωτικές ανάγκες μας είναι πολύ σοβαρά θέματα. Υπάρχουν εκεί έξω πολλές γυναίκες και ζευγάρια που το παλεύουν πολύ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι ωραίο να χαιρόμαστε με τη δημιουργία ενός ανθρώπου κι άσχημο να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν μας αφορούν. Το να πάρει την απόφαση ένα ζευγάρι να φέρει στη ζωή έναν άνθρωπο είναι πολύ μεγάλο δώρο για να μην το θέλει κάποιος».