CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry: Κάποιος τον πέρασε για πωλητή χριστουγεννιάτικων δέντρων. Υπέροχο

ⓒ 2021 Chris Jackson, File/Associated Press

Για τις αγορές των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν μια έξοδο πρόσφατα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, στην Καλιφόρνια όπου ζουν μόνιμα. Το ζευγάρι έψαχνε για το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δέντρο για να διακοσμήσει το αξίας περισσότερων από 10 εκατομμυρίων ευρώ σπίτι του στην περιοχή. Όπως ανέφερε ο πωλητής των χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Twitter, προσωπικό των The Sussexes, είχε φροντίσει να βρεθούν στο κατάστημά του ώρες που αυτό θα ήταν κλειστό για να διαλέξουν το δικό τους δέντρο. Τα πράγματα όμως εκτυλίχθηκαν διαφορετικά.

Ο James Almaguer όπως ήταν το όνομα του πωλητή περιέγραψε την εμπειρία του στο Twitter στις 2 Δεκεμβρίου. Μαζί περιέγραψε πώς ένα παιδί που βρισκόταν με την οικογένειά του στο κατάστημα για να διαλέξει το δικό του Χριστουγεννιάτικο δέντρο, πέρασε τον πρίγκιπα Harry για πωλητή. Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές διαστάσεις της διασημότητας του Harry στις ΗΠΑ.

Στην Αγγλία δεν μπορούμε να σκεφτούμε ένα παιδί που να μην τον αναγνώριζε. Στις ΗΠΑ τα πράγματα είναι διαφορετικά κι ίσως γι’ αυτό πολύ πιο ελεύθερα και ήσυχα για τον δευτερότοκο γιο της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου. Κατ’ επέκταση και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Meghan Markle. Αν αυτοί ήταν οι λόγοι που τους οδήγησαν στο #Megxit, είανι τέτοια μικρά περιστατικά που τους δικαιώνουν.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle «μοιάζουν πολύ καλοί άνθρωποι»

«Ήταν μια πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία», σημείωσε ο πωλητής στον ιδιωτικό λογαριασμό του στο Twitter. «Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry ήρθαν στη δουλειά μου και τους πουλήσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Είχαμε μια αποθήκη άδεια όταν έφτασαν – ο ατζέντης τους τους είπε μια καλή ώρα να έρθουν αντί να μας πει να κλείσουμε το μαγαζί για το κοινό. Υπήρχε μια οικογένεια εκεί και ο μικρός γιος έτρεχε ανάμεσα στα δέντρα και όταν έφτασε στον Harry τον ρώτησε αν δουλεύει εδώ, γιατί δεν ήξερε ποιος είναι», σημείωσε.

«Μοιάζουν πολύ καλοί άνθρωποι, ειλικρινά. Η Meghan είναι πολύ ευγενική και ο Harry μιλούσε και συμπεριφερόταν σαν ένας άνετος τύπος. Είμαι πολύ χαρούμενος που τους άρεσαν τα δέντρα μας. Τους βρήκαμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Το εκτίμησαν πολύ», συμπλήρωσε ο ίδιος πωλητής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού δεν έκανε κανένα σχόλιο για το θέμα στην “The Sun”, ενώ φημολογείται ότι η αποθήκη με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που επισκέφθηκαν βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στη Santa Barbara. Το ζευγάρι αναμένεται να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του, παρέα με τον 17 μηνών γιο του, Archie.

Τα διαφορετικά Χριστούγεννα του ζευγαριού

Η είδηση έρχεται λίγο καιρό αφού η Meghan Markle αποκάλυψε πώς τον περασμένο Ιούλιο ήταν έγκυος και απέβαλλε. Η Meghan Markle υπέγραψε το άρθο “The Losses We Share” (Οι απώλειες που μοιραζόμαστε) για τους “The New York Times”. Σε αυτό αναφέρεται στην απώλεια του δεύτερου παιδιού της. «Ήξερα καθώς έσφιγγα το πρωτότοκο παιδί μου ότι έχανα το δεύτερο», σημείωσε η Meghan Markle στο άρθρο της, στο οποίο δεν αποκαλύπτει πόσων εβδομάδων έγκυος ήταν όταν συνέβη η αποβολή. «Το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει ότι κουβαλάς ένα σχεδόν ανυπόφορο πένθος, που πολλοί έχουν βιώσει αλλά λίγοι μιλούν γι’ αυτό», τόνισε.

Οι φετινές γιορτές για την οικογένεια της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry θα είναι σίγουρα ιδιαίτερες, καθώς όχι μόνο ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός της αποβολής της δούκισσας του Sussex, αλλά είναι και οι πρώτες τους ως μόνιμοι κάτοικοι των ΗΠΑ και εκτός της βασιλικής οικογένειας.