CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry ορκίζεται ότι ποτέ δεν θα εγκαταλείψει την βασιλική οικογένεια. Απλώς απομακρύνθηκε από ένα «τοξικό περιβάλλον»

ⓒ 2021 Kirsty Wigglesworth/Associated Press

Μπορεί να περιμέναμε να δούμε τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle να εμφανίζονται για την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey στις 7 Μαρτίου, αλλά ο πρίγκιπας Harry μας εξέπληξε, καθώς έκανε την πρώτη του solo εμφάνιση στην εκπομπή του James Corden.

Ο πρίγκιπας Harry ήπιε τσάι με τον James Corden σε έναν ανοιχτό λεωφορείο του Los Angeles, τον ακούσαμε να βρίζει στην τηλεόραση, τραγούδησε με τον James Corden το τραγούδι τίτλων του “Fresh Prince of Bel Air”, ενώ επισκέφθηκε και το σπίτι όπου γυρίστηκε η εν λόγω σειρά. Σε αυτό το σημείο ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει μία βίντεοκλήση και με τη Meghan Markle οπότε να που έκανε κι αυτή την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση πριν την συνέντευξή της με την Oprah Winfrey.

Ο πρίγκιπας Harry για την απόφασή του να απομακρυνθεί από τη Βρετανία

Εκτός από την διασκέδαση όμως, ο πρίγκιπας Harry πρόσφερε και ορισμένες απαντήσεις στον James Corden και το τηλεοπτικό κοινό. Μεταξύ άλλων ο Harry αποκάλυψε ότι ήξερε ότι η Meghan Markle θα ήταν η δική του «μία» ήδη από το δεύτερο ραντεβού τους. «Περάσαμε ένα μεγάλο διάστημα μόνο οι δυο μας, αντί να βγαίνουμε έξω για δείπνο ή να πηγαίνουμε στα σπίτια φίλων. Δεν υπήρχε τίποτα να μας αποσπά κι αυτό ήταν υπέροχο. Πήγαμε από το 0 στο 60 μέσα στους δύο πρώτους μήνες της σχέσης μας», είπε o πρίγκιπας Harry για το πρώτο διάστημα της σχέσης του με την Meghan Markle.

«Δίνουμε στον Archie το τσάι του, τον κάνουμε μπάνιο, κατεβαίνουμε κάτω, μαγειρεύουμε ή παραγγέλνουμε, ανεβαίνουμε στο δωμάτιό μας, βάζουμε Netflix», περιέγραψε ο πρίγκιπας Harry στον James Corden για ένα τυπικό του βράδυ με την Meghan Markle στο Montecito όπου ζουν. Η λέξη Netflix έφερε την επόμενη ερώτηση του James Corden, που αφορούσε στη σειρά «Το Στέμμα».

«Δεν θα πω κάτι καινούργιο, είναι μυθοπλασία», είπε ο πρίγκιπας Harry και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ χαλαρά βασισμένο σε αληθινά γεγονότα». «Γενικά σου δίνει μια εικόνα αυτού του τρόπου ζωής, του να βάζεις το καθήκον και το Στέμμα σε προτεραιότητα έναντι της οικογένειας και οτιδήποτε άλλου. Αλλά νιώθω πολύ πιο άνετα να βλέπω το Crown σε σχέση με το να διαβάζω άρθρα που γράφονται για την οικογένειά μου, για τη Meghan ή για μένα», σημείωσε ο πρίγκιπας Harry.

«Ποτέ δεν ήταν εγκατάλειψη, ήταν απλά μια αποχώρηση από το προσκήνιο και όχι παραίτηση», είπε ο πρίγκιπας Harry για την απόφασή που πήραν μαζί με τη συζύγο του Meghan Markle να απομακρυνθούν από τον ρόλο τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. «Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο περιββάλον, όπως νομίζω ότι έχει διαπιστώσει ο κόσμος. Όλοι ξέρουμε πώς είναι ο βρετανικός Τύπος. Κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Harry.

«Είναι τοξικό περιβάλλον, οπότε έκανα ότι θα έκανε κάθε σύζυγος και πατέρας που είναι να σκεφτεί: “Πρέπει να παρω την οικογένειά μου από εδώ”, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε», συμπλήρωσε μιλώντας στον James Corden. Ο ίδιος φάνηκε για μία ακόμα φορά να φέρνει τις δικές του αντιρρήσεις στην ανακοίνωση του παλατιού του Buckingham που ανέφερε ότι «με την παραίτησή τους από την εργασία της βασιλικής οικογένειας, είναι αδύνατον να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που είναι συνυφασμένες με τη ζωή σε δημόσια υπηρεσία».

«Σε ό,τι με αφορά, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε εκείνη την πλευρά, δεν θα εγκαταλείψω ποτέ. Θα συνεχίζω να προσφέρω, η ζωή μου είναι σε δημόσια υπηρεσία, όπου κι αν είμαι στον κόσμο. Είναι το ίδιο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Harry. Πριν βιαστείς όμως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου γι’ αυτές τις αντιρρήσεις να σου πω πώς στην ίδια συνέντευξη, ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι μιλά με την γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ μέσω Zoom ενώ ο Archie έλαβε από εκείνη ως δώρο Χριστουγέννων μια βαφλιέρα. Άλλο το Στέμμα κι άλλο η οικογένεια τελικά.